Τσιμπανάκος: «Ο Ολυμπιακός Βόλου θα σωθεί-Τελευταία χρονιά για μένα»

«Η ομάδα περνάει μία ίωση» το σχόλιο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα εξασφαλίσει την παραμονή εξέφρασε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μιλώντας στον Ρ/Σ Sport FΜ Βόλου, ενώ ανέφερε ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του στην ομάδα.

«Είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα παραδώσει τα όπλα. 7-8 ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία. Μπάλα είναι. Εμείς στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας πιστεύω στις δυνατότητες τους, τις δικές μου και στον προπονητή. Όποιος λέει ότι έχει πέσει δεν γνωρίζει το αντικείμενο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Η ομάδα είναι το είναι μου. Στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει οικονομική υγεία και και δεν θα τον χρεώσω. Δύο χρόνια με covid είχαμε έσοδα μόλις 50 χιλιάδες ευρώ και 28 χιλιάδες ευρώ από την Πολιτεία. Αλλά ένας είναι παρών. Που είναι οι άλλοι; Μόνο κριτική και πόλεμο. Άλλοι έριξαν ομάδα, ο Τσιμπανάκος έχει μόνο ανόδους με τον Ολυμπιακό Βόλου» τόνισε επίσης, κάνοντας λόγο και για πόλεμο εκ των έσω. «Πρώτος βλέπω ότι η ομάδα κάπου πονάει. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα πάει λαβωμένος και απροστάτευτος επειδή κάποιοι θέλουν την ομάδα στο τοπικό για να κάνουν κουμάντο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγχρόνως ο κ. Τσιμπανάκος τόνισε ότι για την αδειοδότηση, όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν είχε έχουν κλείσει, για να υπογραμμίσει ότι η χρονιά αυτή, όπως και να καταλήξει θα είναι η τελευταία του στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και ότι από εκεί και πέρα ο καθένας θα μπει στη θέση του. «Αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ίωση. Βλέπω κάποιοι ότι δεν θέλουν να προχωρήσει ο Ολυμπιακός Βόλου. Εγώ θα δώσω τη μάχη με τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, με τους οργανωμένους να είναι δίπλα στην ομάδα. Βλέπω κάποια πράγματα στην ομάδα που δεν είναι σωστά αλλά εδώ είμαστε για να τα διορθώσουμε. Έχουμε 15 αγωνιστικές και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο» τόνισε.

Ο ίδιος πάντως εκτίμησε ότι η ανάκαμψη δεν είναι κάτι που δεν γίνεται. «Αυτήν τη στιγμή είναι και θέμα ψυχολογίας. Δεν μπορεί να ξέχασαν το ποδόσφαιρο κάποια παιδιά. Θα το βρει ο προπονητής με τους συνεργάτες του. Εγώ θα είμαι δίπλα τους και θα τους στηρίζω. Στις επόμενες σημαντικές αγωνιστικές θα δούμε αν θα ανακάμψει ή όχι».

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος σημείωσε ότι θέληση όλων είναι η μεγαλύτερη δυνατή στήριξη της ομάδας. Μάλιστα σημείωσε ότι στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β’ και με την Αναγέννηση Καρδίτσας το αντίτιμο εισόδου θα οριστεί στα πέντε ευρώ, με στόχο όλοι μαζί να πανηγυρίσουν στο τέλος την παραμονή. «Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι. Αν κάποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ήδη πέσει να μην έρθει στο γήπεδο. Πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές τον Δεκέμβριο που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.