Τσιμπανάκος στο «Magnesiasports»: «Ικανοποίηση για το πιστοποιητικό, ακολουθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό Βόλου, εμφανίζεται με δηλώσεις στο «Magnesiasports», o μεγαλομέτοχος της βολιώτικης ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, προαναγγέλλοντας τη διαδικασία Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) που ακολουθεί.

«Φυσικά και περιμέναμε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, και είμαστε ικανοποιημένοι και με την επίσημη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που είχαμε πει ότι θα συμβεί εδώ και 1,5 μήνα, έχοντας καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά και τον απαραίτητο φάκελο. Η ΠΑΕ λειτουργεί επαγγελματικά σε όλους τους τομείς όπως φάνηκε για μία ακόμη φορά.  Αξίζουν φυσικά συγχαρητήρια στα μέλη των γραφείων της ΠΑΕ που τρέξανε αποτελεσματικά την όλη διαδικασία, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση της ΕΕΑ» τόνισε αρχικά ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Σύμφωνα από εκεί και πέρα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Επόμενος στόχος για την επίτευξη του οποίου προχωρούμε άμεσα στις απαραίτητες διαδικασίες είναι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Φυσικά ρόλο παίζει σ’αυτό και τα όσα προβλέπονται από το σχέδιο νόμου για τον Αθλητισμό και την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, αλλά θα προχωρούσαμε στην ΑΜΚ ούτως ή άλλως».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.