Τσιμπανάκος: «Τι έχει προσφέρει ο κ. Μουλάς στον Ολυμπιακό Βόλου;»

Ένα άρθρο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, Γιώργου Μουλά, μέσω του οποίου διερωτάται αν ο Ολυμπιακός Βόλου εξελίσσεται σε παράρτημα της ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια, και σχετική ραδιοφωνική τοποθέτησή του, προκάλεσε την έκρηξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκου.

Ο κ. Τσιμπανάκος παρενέβη στη ραδιοφωνική εκπομπή Classico του ρ/σ «Βόλος 9.86», εξαπολύοντας επίθεση κατά του κου Μουλά. «Αυτά να πάει να τα πει στο αφεντικό του… Αν η διοίκηση αυτή δεν κάνει και ό,τι άλλο είπε, γνωρίζουμε εμείς καλύτερα. Εγώ ξέρω ότι όταν διαλύθηκε η ομάδα δεν υπήρχε κανείς. Γιατί δεν μπήκε αυτός ο κύριος μπροστά;» τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναρωτήθηκε για το ποια ήταν η προσφορά του κου Μουλά στην ομάδα. «Μέσα από τον Ολυμπιακό κάποιοι έγιναν γνωστοί. Ο συγκεκριμένος δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ, έβαλαν άλλοι. Μποτσιβάλης, Τόρης Βαρούτσικος βάλανε λεφτά στον Ολυμπιακό. Ο συγκεκριμένος τι να πει; Κάποιοι να προσέχουν τι λένε, να μην χρησιμοποιούν τον Ολυμπιακό για δικιά τους προβολή και να αφήσουν τον κο Κούγια και τον κο Τσιμπανάκο και τον Ερασιτέχνη να κάνει αυτό που πιστεύει. Ο Ολυμπιακός βαδίζει σε σοβαρά πρότυπα, δεν χρωστάει και έχει μπει σε μία διαδικασία η ομάδα να είναι σε καλές βάσεις κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα με την ΑΕΛ κάναμε μία συνεργασία για ένα πάρε-δώσε. Με τον Άρη, με την ΑΕΚ, με τον ΟΦΗ, τον Αστέρα Τρίπολης, θα μας απαγορεύσει ο κάθε ένας κος Μουλάς (σ.σ. τις σχέσεις με τις ομάδες). Αν έχει κάποιο παράπονο ως φίλαθλος του Ολυμπιακού ας στείλει ένα mail στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη και να το εκφράσει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Βλέποντας άλλους σκοπούς πίσω από την τοποθέτηση του κου Μουλά, ο κ. Τσιμπανάκος τόνισε ουσιαστικά ότι ο κ. Μουλάς δεν προσέφερε τίποτα στους «ερυθρόλευκους». «Εμείς μπήκαμε κάποια άτομα μπροστά και προσπαθούμε  να κάποια πράγματα που μπορούμε με τις δυνάμεις μας. Αν έχει κάποιες άλλες δυνάμεις γιατί δεν παρουσιάστηκε το καλοκαίρι να πάρει την ομάδα; Εδώ είμαστε να συζητήσουμε αλλά δεν είδα να γίνεται από κανέναν κάποια νύξη προς την ΠΑΕ. Πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη με 40 μέλη, και κατηγορεί τον τωρινό Ερασιτέχνη ενόψει των εκλογών που έρχονται, που έχει 400 μέλη τώρα και δεν θα βρει ούτε τον σταυρό του, και θα είμαι μπροστά!» υπογράμμισε.

Απέναντι σ’ όλα αυτά, ο κ. Τσιμπανάκος σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αλλάξει σελίδα και με αργά, σταθερά βήματα, συμπληρώνοντας ότι θα φτάσει σε λίγα χρόνια πολύ ψηλά. «Με οικονομική εξυγίανση γιατί όταν πήραμε την ομάδα δεν υπήρχε τίποτα, μόνο το σήμα στον Παγασητικό. Αντί να βοηθήσει από το μετερίζι του με ό,τι μπορεί να προσφέρει και να παίξουμε στο ΕΑΚ, κάνει πόλεμο. Αν έχει τα κότσια να έρθει να μπει μπροστά είτε στην ΠΑΕ είτε στον Ερασιτέχνη. Τώρα είναι αργά. Λέγανε κάποιοι ότι είναι Ολυμπιακός Βόλου, αλλά κάναμε αγιασμό στα πλακάκια του ΕΑΚ, και ακόμη τα έργα στο ΕΑΚ δεν έχουν γίνει» κατέληξε ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.