Βαριά ήττα με 1-8 από τον Λεβαδειακό για την Κ19 της Νίκης

Συντριβή για τους νεαρούς κυανόλευκους στο Π. Μαγουλάς

Τη συντριβή με 8-1 γνώρισε στο Π. Μαγουλάς η Κ19 της Νίκης για την 3η αγωνιστική του β’ ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με ωραίο σε εκτέλεση γκολ του Ζαχαριουδάκη, αλλά μετά άρχισε ο εφιάλτης, με τα αμυντικά προβλήματα να είναι τεράστια. Με τρία γκολ του Τσεμπελίκου το πρώτο μέρος τελείωσε με 1-3, για να έρθει ο Βέρρης κι αυτός με χατ-τρικ στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου 45λεπτου να αυξήσει τον δείκτη του σκορ σε 1-6. Ακολούθησε το γκολ με κεφαλιά του στόπερ Πούλου, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Μπαρδόλι διαμόρφωσε το τελικό 1-8, στέλνοντας την μπάλα σε κενή εστία από το ύψος της περιοχής.

Κ19 ΝΙΚΗΣ (Δ. Μπράτσος): Γανωτής, Αγκόλι (81′ Σχοινάς), Σπανόπουλος, Γκάγκας, Πέτσης, Μάρκου, Κανούτας (25′ λ. τρ. Μπέκα), Τουλγαρίδης, Ζαχαριουδάκης (81′ Καραγιάννης), Καραγιαννόπουλος (21′ Τόκας), Γιωτόπουλος

Η βασική ενδεκάδα της Κ19 του Λεβαδειακού (Ν. Γκουλής): Ασημάκης, Γιάννου, Αγνανταίος, Τσάρας, Αυγερινάκος, Πούλος, Βέρρης, Θεοχάρης, Λουλεμάγια, Τσεμπελίκος, Ζάντζας.

Χρήστος Θανασούλης

 

Ο Ζαχαριουδάκης σημείωσε το μοναδικό γκολ της Νίκης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.