Βοσνιάδης: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δόλος αλλά…»

Η άποψη του προπονητή της Νίκης για το αρνητικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη

Γκολ που δεν μέτρησε, δύο πέναλτι και κόκκινη κάρτα σε παίκτη ήταν αυτά που σημάδεψαν τη Νίκη Βόλου στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, με τον προπονητή της, Αλέκο Βοσνιάδη, να δέχεται ότι ήταν λάθη τα διαιτητικά σφυρίγματα αλλά και ότι αυτά τα λάθη κόστιζαν το παιχνίδι για την ομάδα του.

Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Σε μία καθαρή φάση, εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι, βγαίνει η μπάλα έξω. Σταματάνε οι αντίπαλοι  και ο διαιτητής λέει ότι το παιχνίδι συνεχίζεται. Στην επόμενη φάση ελέγχουμε την μπάλα για την μετάβαση και από ανάποδο φάουλ εξελίσσεται η φάση του πέναλτι.  Στη συνέχεια δίνεται ανύπαρκτο φάουλ απ’ όπου προκύπτει η φάση του πέναλτι.

»Ενώ έχουμε το παιχνίδι, βρισκόμαστε να πηγαίνουμε με το εις βάρος μας 1-0 στα αποδυτήρια που μας βάζει πίεση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε, κερδίσαμε κόρνερ, ήρθε η φάση του 50’, η μπάλα περνά δύο φορές τη γραμμή του τέρματος. Φαίνεται καθαρά από την κίνηση του τερματοφύλακα να βγάζει την μπάλα από μέσα προς τα έξω. Δεν μας αφήνουν να ισοφαρίσουμε και μετά από δέκα λεπτά χάνουμε και τον Γαβριηλίδη που σε μία φάση χωρίς καμία πρόθεση, χωρίς να βλέπει ο ένας παίκτης τον άλλο, τρακάρανε και πέσανε κάτω. Χωρίς να δώσει κάτι ο διαιτητής, ο ίδιος ο επόπτης που δεν είδε την μπάλα πριν να βγαίνει ένα μέτρο έξω, φωνάζει τον διαιτητή και του βγάζει κίτρινη κάρτα, του Γαβριηλίδη και μένουμε με δέκα παίκτες.

»Κάπου εκεί το πράγμα δυσκόλεψε πολύ. Ήρθε το δεύτερο πέναλτι που μας τελείωσε το παιχνίδι. Με τους δέκα παίκτες ψάξαμε τη φάση για να σώσουμε ό,τι μπορούμε, όμως είναι φυσιολογικό να βγει ο Μακεδονικός σε κάποιες φάσεις στην κόντρα.

»Έχω πει πόσο σημαντικό είναι ένα σφύριγμα στο ποδόσφαιρο και πόσο σημαντικό είναι ένα ακόμη σφύριγμα που ακολουθεί και δεν έρχεται η ισοφάριση και έρχεται η κόκκινη. Όλα αυτά στην πρώτη αγωνιστική. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει δόλος, λέω ότι είναι λάθη, αλλά τα λάθη γίνανε εις βάρος μας και χάθηκε ένα αποτέλεσμα που ενώ πιστεύαμε πως θα το είχαμε μας πήγε ανάποδα. Ας είναι τα τελευταία λάθη που γίνονται απέναντί μας κι απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα κι ας έχουμε χάσει εμείς το παιχνίδι. Μακάρι να μην ξαναγίνουν τέτοια λάθη.

Για την παρουσία του κόσμου, επίσης ο τεχνικός των «κυανόλευκων» επεσήμανε: «Εννοείται ότι σε αρνητικό αποτέλεσμα ο κόσμος πικραίνεται. Αυτό το πρωτάθλημα θα έχει διάφορα αποτελέσματα. Μιας και δεν θα υπάρξει το ακλόνητο φαβορί. Το κυριότερο όταν κάτι στραβώνει είναι ο κόσμος να είναι εκεί. ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα και ειδικά όταν κάτι στραβώνει να είναι εκεί. Αν καταφέρουμε και το έχουμε αυτό η ομάδα θα ορθοποδήσει γρήγορα. Γνωρίζω τι μπορεί να κάνει ο κόσμος. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας, ας είναι και πικραμένοι δώσαμε τη μάχη μας και θα έρθουν και παιχνίδια που θα τους κάνουμε χαρούμενους. Μη χάσουμε τον προσανατολισμό μας, τώρα έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Κόσμος και ομάδα πάνε μαζί και να προστατεύσουμε την ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.