Βοσνιάδης: «Η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει»

Κατηγορηματικός ο προπονητής της Νίκης Βόλου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β'

Αιχμηρός εμφανίστηκε μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β’ ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης, στέλνοντας μήνυμα σε όσους αμφισβητούν τις δυνατότητες της ομάδας, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας από τον ΑΟΑΝ.

Ειδικά για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β’ ανέφερε: «Eνώ κάναμε αρκετές φάσεις δεχθήκαμε δύο «φθηνά» γκολ που τα δώσαμε πάλι εμείς. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που το κάνουμε αλλά είναι μέσα στην προετοιμασία, θα ζήσουμε και μ’ αυτό και θα πρέπει να το διορθώσουμε. Ηρεμία να υπάρχει, ξέρουμε τι να ετοιμάσουμε ικαι πώς θα μπούμε στο πρωτάθλημα. Διακρίνω άγχος γενικά γύρω-γύρω αλλά δεν είναι ο χρόνος να το παρουσιάσουμε αυτό. Κάνουμε τις επιλογές μας, αλλάζουμε πρόσωπα, ήρθε ένα παιχνίδι (σ.σ. κυπέλλου με τον ΑΟ Αγίου Νικολάου) που στενοχώρησε τον κόσμο, αλλά είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα για να είναι έτοιμη στο ξεκίνημά της».

Όσον αφορά τους… αμφισβητίες σημείωσε: «Υπάρχουν πράγματα που θα διορθώσουμε, θα υπάρχει πιο σταθερή απόδοση και το σημαντικό είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα και στην ομάδα. Αν ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του είναι φυσιολογικό να δημιουργηθεί πρόβλημα. Κι αυτό όμως είμαστε να το ξεπεράσουμε. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει, η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει και στο φινάλε θα ξεχάσουμε και τα λόγια και τη διαδικασία. Είμαστε στον τρίτο μήνα προετοιμασίας και κανείς δεν θέλει να δικαιολογήσει κανέναν. θέλουμε μία ομάδα που θα… σκίζει τον αντίπαλο, θα βάζει πέντε (σ.σ. γκολ) σε όλα τα παιχνίδια, αλλά ξεχνάμε ότι υπάρχουν και αντίπαλοι. Αν δεν εκμεταλλευτούμε τώρα τα παιδιά, να πάρουν τους χρόνους τους, να παίξουν, πότε θα γίνει αυτό;».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.