Βοσνιάδης: «Συνεχίζουμε ήρεμα και πάμε παρακάτω»

«Όποιος είναι ικανός ας μας κερδίσει» το μήνυμα του τεχνικού της Νίκης για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος

Ικανοποιημένος σίγουρα από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά το τέλος του βολιώτικου ντέρμπι ο Άλέκος Βοσνιάδης, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα συνεχίζει να παίζει στους ίδιους ρυθμούς και να διεκδικεί αυτά που θέλει.

«Tρεις βαθμοί ακόμη για εμάς σε ένα τοπικό ντέρμπι ξέραμε τη σημασία του παιχνιδιού για τον κόσμο αι την ομάδα και κάναμε ότι ήταν να κάνουμε. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος έπαιζε την ύπαρξή  του στο σημερινό παιχνίδι και ότι ήταν αγχωμένος. Εκμεταλλευτήκαμε στο πρώτο μέρος τις στατικές, είχαμε δουλέψει σ’ αυτό καθώς δέχονται πολλά τέρματα οι αντίπαλοι από τέτοιες φάσεις. Με το σκορ υπέρ μας προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι λίγο καλύτερα μέχρι τη φάση του γκολ του Ολυμπιακού Βόλου δεν είχαμε κινδυνεύσει. Μας άγχωσε λίγο στο λεπτό που μπήκε και μετά κοιτάξαμε με αλλαγή σχηματισμού να φορτώσουμε λίγο το κέντρο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους αντιπάλους μακριά. Κλειστό παιχνίδι χωρίς φάσεις, αλλά τα ντέρμπι έτσι είναι. Συνεχίζουμε ήρεμα και πάμε παρακάτω» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο με τον αέρα να πας σε συνδυαστικό παιχνίδι. Το σημαντικό στα κλειστά παιχνίδια με το προβάδισμα είναι να κρατάς το αποτέλεσμα».

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ανέφερε: «Εμείς παίζουμε για την ομάδα και έχουμε τη δυνατότητα να αποδείξουμε ότι είμαστε διαφορετική ομάδα. Εμείς παίζουμε αποκλειστικά για τη δική μας ομάδα. Θα πάμε μέχρι τέλους και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Όποιος είναι ικανός ας μας κερδίσει».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.