Βοσνιάδης: «Βαθμός μέσα σε μία δύσκολη έδρα»

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Νίκης μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Στη σημασία του βαθμού μέσα σε μία δύσκολη έδρα στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, που ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0.

«Ένα παιχνίδι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με βροχή και αέρα, που δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Πήγαμε σε ένα παιχνίδι διεκδικήσεων και πολλών μονομαχιών. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τη φάση να προηγηθούμε, με το δοκάρι του Βασιλείου. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Απλά με κόντρα άνεμο στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μην κλειστούμε, να κρατήσουμε όσο γίνεται ψηλά με τον αντίπαλο. Νομίζω ότι το καταφέραμε και κάναμε μία πολύ φάση με τον Βλαχομήτρο, με την μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει έξω και κάποια κόρνερ κερδισμένα» τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Νίκης.

Παράλληλα σημείωσε: «Στο τελευταίο πεντάλεπτο μας πίεσε ο αντίπαλος με συνεχόμενα κόρνερ αλλά ανταποκριθήκαμε και ήμαστε όπως έπρεπε. Πήραμε έναν βαθμό σε μία έδρα όπου ο γηπεδούχος είχε μόνο νίκες, και είμαστε η πρώτη ομάδα που το κάνει αυτό, αν δεν κάνω λάθος. Ήρεμα, συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε και να ευχηθώ στον αντίπαλο καλά αποτελέσματα και καλή συνέχεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.