Βρίσκει γκολ με τον Τσιάκο ο Ολυμπιακός Βόλου

Στους «ερυθρόλευκους» ο πρώτος σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Λάρισας

Ένας αξιόπιστος επιθετικός έλειπε από το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική, οπότε στην Α’ ΕΠΣΘ η ομάδα κλήθηκε να βρει εξ αρχής λύση και σ’ αυτό το θέμα, με τον Κώστα Τσιάκο να είναι αυτός που θ’ αναλάβει τον ρόλο του σκόρερ.

Καταγόμενος από τη Φθιώτιδα, ο Τσιάκος δεν είναι άγνωστος στο κοινό του Βόλου έχοντας αποτελέσει μέλος της Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και της Κ20 της Νίκης, ενώ ακολούθησαν αρκετές ομάδες του νομού Λάρισας στη συνέχεια, όπως η ΑΕΛ, ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο Δωτιέας Αγιάς αλλά και ο Φαλανιακός. Μάλιστα την περίοδο 2020-21 αποτέλεσε μέλος του Τοξότη Βόλου.

Έχει αναδειχθεί άλλωστε πρώτος σκόρερ στην Α ΕΠΣ Λάρισας και την περίοδο 2019-20 με 20 τέρματα σε 24 αγώνες, ενώ με τον Φαλανιακό και πάλι την τελευταία χρονιά σημείωσε 25 γκολ, έχοντας την πρώτη θέση στη σχετική λίστα της κατηγορίας.

Έτσι, ο Τσιάκος μετά τους Σταυράκη και Κακάμη είναι ένας ακόμη παίκτης που προέρχεται από τον νομό Λάρισας και εντάσσεται στον Ολυμπιακό Βόλου, με τους Μπλατσέρη, Κούλπα και Θάνο Κυρίτση ν’ ακολουθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.