Ζυμώσεις και επαφές για τη διαμόρφωση του ρόστερ της Νίκης Βόλου

Στην αναμονή για τις ανακοινώσεις

Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα τελείωσε, τα μέλη της διοίκησης της Νίκης Βόλου έχουν στρέψει την προσοχή τους στη διαμόρφωση του ρόστερ, ωστόσο πέρα από τη φημολογία, τις διαρροές και την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Μπρούνο Μορέιρα κάτι άλλο δεν έχει προκύψει σε επίσημο επίπεδο.

Το πιο ουσιαστικό ενδιαφέρον φαίνεται ότι αφορά τους Σάββα Τοπαλίδη και Γιώργο Κριμιτζά, για τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Πιερικού να φαίνεται ότι είναι κοντά το ν’ ανακοινωθεί ότι εντάσσονται στο «κυανόλευκο» ρόστερ και τίθενται στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη είναι η θέληση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ώστε να είναι πιο αποτελεσματική τη νέα χρονιά, καθώς στην τελευταία αγωνιστική περίοδο υπήρχαν πολλά παιχνίδια που οι φάσεις έβγαιναν μεν όπως τις ήθελε το τεχνικό επιτελείο, αλλά η μπάλα δεν έλεγε να μπει στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Κουσκουνάς είναι σαφώς έμπειρος και αποτελεσματικός αλλά χρειάζεται και ανάσες, ο Ροχάνο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, και δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τους Τζιώρα και Βλαχομήτρο, αν και η Νίκη Βόλου δεν ενημερώνει συνήθως για αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών ή για μη ανανέωση συμβολαίων. Γι’ αυτό άλλωστε και εξετάστηκε και η περίπτωση Σέρβου επιθετικού από τη βολιώτικη ομάδα και έπεται και συνέχεια. Από την άλλη, στις σημειώσεις των υπευθύνων της Νίκης φαίνεται ότι υπάρχει και Αφρικανός επιθετικός, που αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως σε πρωτάθλημα βαλκανικής χώρας και προτάθηκε (όπως και πολλοί άλλοι βέβαια) στην ομάδα της Νίκης.

Μετά λοιπόν και το πέρασμα της Εθνικής από την πόλη του Βόλου και την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα θα έρθουν στο προσκήνιο εξελίξεις και ίσως ανακοινώσεις από την πλευρά των «κυανόλευκων», πέρα από τις διαρροές που μπορεί να προκύψουν όσον αφορά τα μεταγραφικά αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.