Κατεβάστε τον από το τρένο και κατέβηκε

Ο κάθε δημοκρατικός πολίτης νιώθει ντροπή σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς την οποία εξέλεξε και εμπιστεύθηκε πριν από λίγες μέρες, να επιλέγει ο πρωθυπουργός ως υπουργό του έναν άνθρωπο με ακραίες θέσεις. Σάλο έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση και στα κόμματα της αντιπολίτευσης η υπουργοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου. Ο πρωθυπουργός έχει τις ευθύνες του για το ποιους επιλέγει, ως συνεργάτες του, αλλά τον δικαιολογώ εν μέρει, μέσα στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει και ίσως και να μην ήξερε το «καμάρι» των συνεταίρων του, όταν μάλιστα τον πρότεινε ο «σύντροφός» του Πάνος Καμμένος. Την μεγάλη ευθύνη φέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ που του έδωσε μια λίστα από στελέχη του, ακόμη και τον Νίκο Νικολόπουλο (θυμάστε την επίθεση στον αυστριακό ομοφυλόφιλο υπουργό;) . Ο Δημήτρης Καμμένος σε χθεσινή δήλωσή του τόνισε ότι όλα αυτά που κατηγορείται, για ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια που κατά καιρούς ανέβαζε στα social media δεν ήταν δικά του, αλλά συνεργατών του!
Τι έγραψε;
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, με αφορμή την ημέρα μνήμης για την επίθεση στους δίδυμους πύργους: «Και μην ξεχνάτε: Από τους 2500 Εβραίους που εργάζονταν στους Δίδυμους Πύργους εκείνη την ημέρα δεν πήγε κανένας τους να εργαστεί».
Τον Ιούνιο του 2015 είχε αναρτήσει στο twitter μια φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς έχοντας αντικαταστήσει την επιγραφή «Arbeit Macht Frei» (Η εργασία σε κάνει ελεύθερο) με το «Μένουμε Ευρώπη». Μάλιστα για να υπερασπιστεί τις ιδέες του δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόλμησε έξω από τη Βουλή να επιτεθεί με βαρύτατες εκφράσεις στην εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, πιάνοντάς την από το πέτο, διότι τόλμησε να εκδώσει επίσημη δήλωση ότι τέτοιες ιδέες δεν εκφράζουν τους ΑΝΕΛ. Αυτόν τον βουλευτή είχε το θράσος και την ανοησία να προτείνει ο πρόεδρος τον ΑΝΕΛ στον πρωθυπουργό και να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Αποτέλεσμα τα social media να κατακλυσθούν από μηνύματα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, επώνυμων και ανώνυμων Ελλήνων, οι οποίοι δεν μπορούν να ανεχθούν ακραίες θέσεις από έναν βουλευτή νταή, ο οποίος προβιβάζεται σε υπουργό μιας αριστερής κυβέρνησης. Το ήθος της Αριστεράς δεν έχει καμία σχέση με τέτοιες φασιστικές πρακτικές και ιδεολογίες και ο πρωθυπουργός θα έπρεπε από τις Βρυξέλλες να τον είχε κατεβάσει από το τρένο, έστω και αν η πλειοψηφία στη Βουλή έφθανε στους 154 Βουλευτές.

ΥΣΤ. Παραιτήθηκε ο Δημ.Καμμένος
Παραιτήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
Του τηλεφώνησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Καμμένος και του ζήτησε να παραιτηθεί άμεσα λέγοντάς του «ότι δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η σκιά σε μια κυβέρνηση που μόλις ορκίστηκε. Αν αποδείξεις για την αλήθεια για την υπόθεση των ομοφοβικών και αντισημιτικών σχολίων τότε θα δικαιωθείς. Αλλά τώρα ζητώ την παραίτησή σου, Παραιτήσου για να διευκολύνεις την κατάσταση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.