Μην κοροϊδεύετε τους Έλληνες κ. Βασιλακόπουλε

Ο κ.Βασιλακόπουλος δήλωσε μετά τα αιχμηρά σχόλια τα οποία έγιναν σε βάρος του για την βράβευση του κ. Μπέου, ότι “το μετάλλιο ήταν δικό του και το χάρισε στο Δήμαρχο Βόλου, που ανεξάρτητα του τι πιστεύει ο καθένας για τον Μπέο, είναι ο δήμαρχος της πόλης που φιλοξένησε άριστα το τουρνουά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Πρώτα απ’ όλα στους φιλάθλους, η συμπαράσταση των οποίων ήταν συγκλονιστική αλλά και σε όλους τους φορείς που διοργάνωσαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.” Τουλάχιστον ο κ. Βασιλακόπουλος θα έπρεπε να σέβεται την ιστορία του στο μπάσκετ και κατόπιν τον εαυτό του.

Κύριε Βασιλακόπουλε

1ον Ανεξάρτητα το τι πιστεύει ο καθένας για τον κ. Μπέο, η δικαιοσύνη έχει εκδόσει βούλευμα και τον κατηγορεί για κακουργήματα σε βάρος του αθλητισμού. Είναι μάλιστα υπό περιορισμό και του απαγορεύεται εδώ και χρόνια να μπαίνει σε αθλητικούς χώρους και εσείς τον βραβεύσατε! Τον βραβεύσατε, όπως υποστηρίζετε, με το δικό σας μετάλλιο. Μήπως αυτό το μετάλλιο είναι προσωπικό σας; Δεν ανήκει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας (στο θεσμό δηλαδή), άρα στο ελληνικό μπάσκετ όπως και το κύπελλο; Δηλαδή τα μετάλλια και τα δώρα που λαμβάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να τα παίρνει στο σπίτι του ή και να τα χαρίζει όπου θέλει εκείνος;

2ον Αν πιστεύετε ότι ο Βόλος διοργάνωσε άψογα το τουρνουά, όπως υποστηρίζετε, τότε θα έπρεπε να έχετε φροντίσει να του απονεμηθεί ένα μετάλλιο ή πλακέτα ειδικά για την προσφορά της πόλης, ξέχωρα από την βράβευση των αθλητών που δόξασαν τις χώρες τους και την Ελλάδα φυσικά. Στο μετάλλιο θα αναφέρονταν η βράβευση και ο λόγος και όχι όπως αυτό που κρεμάσατε στο στήθος του Μπέου, ότι κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2015.

Και κάτι ακόμη κ. Βασιλακόπουλε. Η βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας εφ’ όσον ήταν άψογη η διοργάνωση, από ποιους έπρεπε να δοθούν τα μετάλλια και το κύπελλο; Εκείνο πάντως που είδαμε εμείς οι Έλληνες ήταν ένα μπουλούκι ανθρώπων να αρπάζει όποιος ήθελε τα μετάλλια και να τα δίδει όπου ήθελε ο καθένας. Αυτό το θέαμα το έχετε δει και άλλες φορές κ. Βασιλακόπουλε να συμβαίνει σε μεγάλες διοργανώσεις;

Τα μετάλλια ανήκουν στα παιδιά, στους προπονητές και στο μπάσκετ, γι’ αυτό αφήστε τις γελοίες δικαιολογίες σας.

Υ.Γ. Αλήθεια ο κ. Αγοραστός που έβαλε και αυτός χρήματα για τη διοργάνωση, δεν δικαιούται επίσης ένα μετάλλιο; Να μην τον αφήσουμε… παραπονεμένο!

Γ.Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.