Τι θα αποφασίσουμε για την Ελλάδα

Αύριο ο «κυρίαρχος ελληνικός λαός» καλείται να αποφασίσει το μέλλον του και να χαράξει τον νέο δρόμο που θέλει να ακολουθήσει. Η ψήφος του στην κάλπη θα είναι καθοριστική και θα δώσει μήνυμα στα κόμματα για το πώς επιθυμεί να προχωρήσει ώστε να λύσουν τα προβλήματα «βουνό» που βρίσκονται μπροστά μας.

Ακούσαμε από τα δύο μεγάλα κόμματα λόγια κενά περιεχομένου, συνθήματα και κατηγορίες, αλλά όχι και πολιτικές οι οποίες θα δώσουν ελπίδα και αισιοδοξία. Άλλωστε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γνωρίζουν ότι άλλοι έχουν πριν από αυτού καθορίσει το μέλλον τους. Η κυβέρνηση η οποία θα προέλθει από την εκλογική μάχη δεν θα χαράξει δική της πολιτική. Όλες είναι αποφασισμένες από την Ε.Ε. και απλώς οι δικοί μας εκλεγμένοι θα παίξουν το ρόλο του διεκπεραιωτή.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι, αν η απογοήτευση αυτών των χρόνων της σκληρής και ανάλγητης λιτότητας των συνεταίρων μας και του ΔΝΤ μπορεί να ανατραπεί φέρνοντας το χαμόγελο στους πολίτες, αλλά και ποια κόμματα θα το κατορθώσουν. Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν είναι επώδυνα αλλά ορισμένα χρειαζούμενα. Οι Έλληνες θα υποφέρουν από πολλά και είναι άγνωστο αν στο μέλλον θα καταφέρουν να αντέξουν από την νέα απώλεια εισοδήματός τους, από τις περικοπές στα κονδύλια της υγείας και της παιδείας και την φορομπηχτική πολιτική για να πληρώσουμε τους τοκογλύφους δανειστές μας. Ποιοι είναι λοιπόν οι ικανοί και οι χρήσιμοι που μπορούν να επανεκκινήσουν την οικονομία μας, να φέρουν επενδύσεις και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας; Δεν θα γράψω εγώ ποιοι είναι αυτοί που περιέγραψα.

Γνωρίζουμε τι έκανε η ΝΔ στο παρελθόν, πολύ καλά επίσης γνωρίζουμε την απογοήτευση που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και σιγουριά για να προχωρήσει και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη δική μας ψήφο. Αν θέλει, ο ελληνικός λαός, να βγάλει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε πρέπει να δώσει μια διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων μονάδων. Αν επιθυμεί κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδος πρέπει με την ψήφο του να επαληθεύσουμε τις δημοσκοπήσεις και την «αγκαλιά» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Τουλάχιστον ας προσπαθήσει να βγούμε όλοι μονιασμένοι για να πετύχουμε την εθνική ανάταση. Αυτό μόνον μπορούμε να πετύχουμε διότι όλα αυτά περί κυρίαρχου λαού, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Μια αποικία είμαστε και αυτό που μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε είναι η απελευθέρωσή μας, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.