Αρμονία με “Μυστικό Δείπνο”

Μία ακόμα υπέροχη Ελληνική συνταγή με άρωμα Κρήτης! Μία παρασκευή που ζητάει ερυθρό κρασί , το οποίο να έχει αρκετές τανίνες αλλά μαλακής υφής (το κουνέλι δεν είναι λιπαρό κρέας) και ιδιαίτερα φρουτώδη χαρακτήρα (από την Last-Supper-largeέντονη παρουσία φρούτων στο πιάτο μας). Όλα αυτά και ταυτόχρονα προέλευση από την Κρήτη τα βρίσκουμε στον ερυθρό ξηρό κοίνο με την επωνυμία «Μυστικός δείπνος» και παραγωγό τον Λυραράκη. Από τις ποικιλίες Κοτσιφάλι , Μαντηλάρι και Syrahείναι ένα πληθωρικό κρασί με έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων (κεράσι, βύσσινο) αλλά και φρούτων του δάσους με νότες μπαχαρικών. Έχει μαλακές καλοδουλεμένες τανίνες και επίγευση που διαρκεί και θα συνοδέψει εξαιρετικά το κουνέλι χαρίζοντας μας μία ιδιαίτερη στιγμή γαστρονομικής απόλαυσης.

Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κρασί από το κελάρι του wine bar στο ξενοδοχείο Kivo Art & Gourmet Hotel αλλά και των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο.

Δείτε εδώ τη συνταγή του Γιάννη Μπαξεβάνη “Κουνέλι με βανίλιες σερβιρισμένο πάνω σε τηγανητές χυλοπίτες”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.