Audi Welcome Days στην “Παπαδόπουλος Α.Ε.”, στη Λάρισα

Ακόμα πιο δυναμικά και με εκπλήξεις, υποδέχεται η Audi το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, στη Λάρισα και την ευρύτερη Θεσσαλία! Η Παπαδόπουλος Α.Ε., ο νέος Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της Audi στη Λάρισα, προσκαλεί τους φίλους της μάρκας με σήμα τα τέσσερα δαχτυλίδια, σε μία εβδομάδα γνωριμίας με την Audi, από την οποία θα βγουν σίγουρα κερδισμένοι.

Μία μοναδική εκδήλωση, με το χαρακτηριστικό τίτλο Audi Welcome Days, πραγματοποιείται το διάστημα 2-8 Νοεμβρίου, στην Παπαδόπουλος Α.Ε., στη νέα έκθεση της μάρκας, στο 4ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης. Όλα τα νέα μοντέλα της Audi περιμένουν όσους αγαπούν τις έντονες συγκινήσεις της πραγματικής οδήγησης, το σύγχρονο design αλλά και την κορυφαία ποιότητα, σε μία γνωριμία με την Audi. Ειδικές τιμές και μοναδικά προνόμια θα ισχύσουν για όλα τα μοντέλα, αλλά μόνο για λίγες μέρες.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου, τηλεφωνικά στο 2410 555 500 και εξασφάλισε τη θέση σου στις Audi Welcome Days, από 02/11 έως και 08/11, 10:00 με 19:00, στο 4ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00-19.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2410-555500, www.audi-papadopoulos.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.