Bρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατο που βρήκε το απόγευμα της Δευτέρας ο μηχανικός του Δήμου Τρικκαίων, Χάρης Μπουζούρας.

Ο 66χρονος άντρας, ο οποίος παρείχε τις υπηρεσίες του στον Ανατολικό Τομέα του Δήμου κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Σωτήρας-Ράξας, με κατεύθυνση προς τη Ράξα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και όπως κατέγραψε στο σημείο το trikalavoice.gr πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω σε μαντρότοιχο.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Ήταν παντρεμένος με την διευθύντρια της Δημοτικής Χορωδίας Ελένη Ζιάκα.

Το αντίο του δημάρχου Τρικκαίων
Είναι αυτές οι άτιμες στιγμές που δεν θέλεις να πιστέψεις ότι τα νέα είναι αληθινά. «Ο Χάρης βγήκε από τον δρόμο. Τον χάσαμε.»
Δεν την αντέχω αυτή τη διαδρομή από το Δημαρχείο στο Νοσοκομείο, γνωρίζοντας πως χάνεις συνάδελφο από τον Δήμο. Παρότι είναι 5’, μου φαίνεται αιώνες.
Ο Χάρης ήταν από τους πιο… πληθωρικούς συνεργάτες στο Δήμο. Καλή ψυχή, πάντα μπροστά, πρόθυμος να βοηθήσει, τηλεφωνούσε ενθουσιασμένος όταν έβρισκε λύσεις σε τεχνικά ζητήματα της υπηρεσίας. Να σου πει την άποψή του, να επιμείνει για αυτή ακόμη και αν εσύ εμφανώς διαφωνείς, να γκρινιάξει αλλά και πάλι να είστε φίλοι μετά από λίγα λεπτά. Δε νομίζω πως υπήρχε χώρος για κακία μέσα του.
Εξαιρετικός στην παρέα και πρώτος στα γλέντια, τότε που βγαίναμε όλοι μαζί με την Τεχνική υπηρεσία.
Θα μας λείψεις ρε Χαρούλη, αλλά περισσότερο θα λείψεις στην Ελένη και τα παιδιά σου.

Πηγή: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.