Διαβεβαιώσεις για τα έργα που υπόσχεται στη Λάρισα ζήτησαν από τον Φάμελλο

Σε μία κε κλεισμένων των θυρών σύσκεψη όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους έξι δήμους του νομού Λάρισας (απουσίαζε από το δήμο Ελασσόνας), ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος παρουσίασε εκ νέου στους αυτοδιοικητικούς το σχέδιο για τη διαχείριση των υδατικών πόρων της Θεσσαλίας, ζητώντας αφενός την άποψή τους, αλλά και τη στήριξή τους στο εγχείρημα.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημοτικό κατάστημα Κιλελέρ στο ομώνυμο χωριό το πρωί της Τετάρτης, παρουσία των δημάρχων Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλου, Τεμπών κ. Κολλάτου, Φαρσάλων κ. Καραχάλιου, Τυρνάβου κ. Σαρχώση, Αγιάς κ. Γκουντάρα και του αναπληρωτή δημάρχου Λαρισαίων κ. Γιώργου Σούλτη.

Κατά πληροφορίες, καθώς δεν υπήρξε ενημέρωση από πλευράς υπουργικού γραφείου για δημοσιογραφική κάλυψη, οι αυτοδιοικητικοί έθεσαν τις δικές τους ενστάσεις και τους προβληματισμούς στα κυβερνητικά σχέδια, οι οποίες αποτυπώθηκαν σε δύο κυρίως άξονες: Αφενός στο τι θα συμβεί με τα ήδη υπάρχοντα έργα του Αχελώου και αφετέρου το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης για τα έργα που υποσχέθηκε το υπουργείο Περιβάλλοντος στην περιοχή.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/10/04/diaveveosis-gia-ta-erga-pou-yposchete-sti-larisa-zitisan-dimarchi-tou-nomou-apo-ton-famello/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.