Έφτασαν στην Καρδίτσα 11.500 δόσεις του εμβολίου

Παρελήφθησαν στην Καρδίτσα, στις εγκαταστάσεις του ΣΥ.ΦΑ.Κ., δύο κούτες ειδικά συσκευασμένες με συνολικά 11.500 δόσεις του νέου εμβολίου των Pfizer – Biontech κατά του κορονοϊού.

Τα εμβόλια κατέφτασαν στην Καρδίτσα με βαν ιδιωτικής μεταφορικής εταιρείας και τοποθετήθηκαν αμέσως στα ειδικά ψυγεία υψηλής ψύξης στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων του ΣΥ.ΦΑ.Κ.

Στην παραλαβή του εμβολίου στην Καρδίτσα έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ.Κ. Γιώργος Ακρίβος, ο Διευθυντής Σωτήρης Μοϊάνος, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δημήτριος Γαγάτσης με στελέχη της Επιχείρησης.

Το κτίριο του ΣΥ.ΦΑ.Κ. τελούσε υπό την επίβλεψη και προστασία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης με επικεφαλής τον Διευθυντή Θωμά Καρανάσιο και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών με επικεφαλής τον Διοικητή Γιώργο Νταουτά.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διανομή σε διάφορα σημεία εμβολιασμού στη Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, δεδομένου ότι η Καρδίτσα έχει επιλεγεί, ως γνωστόν, για κέντρο αποθήκευσης και διανομής των εμβολίων γι’ αυτές τις δύο περιφέρειες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.