«Εταιρείες καινοτομίας σε μία ψηφιακή κοινωνία»: Ομιλία του Ιωάννη Γιαλαμά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο πλαίσιο του σεμιναριακού μαθήματος του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιχειρηματικότητα».
Ομιλητής θα είναι ο κ.. Γιαλαμάς Ιωάννης, Operations Manager της SB Technologies, με θέμα «Εταιρείες καινοτομίας σε μία ψηφιακή κοινωνία».
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 5 (1ος όροφος), στο πρώην κτίριο Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, Γαιόπολις, Περιφερειακή Οδός ΛάρισαςΤρικάλων, 41110, Λάρισα), ώρα 20:00 και είναι ανοικτή στο κοινό.
Λίγα λόγια για τον ομιλητή: Ο Γιάννης Γιαλαμάς με σπουδές και εξειδίκευση στην επιστήμη υπολογιστών, στην παιδαγωγική, και στην καινοτομία, έχει δραστηριοποιηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια στον δημόσιο, ιδιωτικό αλλά και κοινωφελή τομέα. Έχει συμμετάσχει σε πολλά projects μεγάλης διάρκειας και συνεχώς εμπλουτίζει τις γνώσεις του μέσα από σεμινάρια και συνέδρια. Από το 2018 απασχολείται ως Operations Manager στην SB Technologies (ελληνική εταιρία τεχνολογίας που ανήκει σε γαλλικό όμιλο) και κερδίζει συνεχώς εμπειρίες από την συναναστροφή του με επενδυτές και πελάτες του εξωτερικού.
Το πρόγραμμα των ομιλιών διοργανώνεται από τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.