Φαντασμαγορική έναρξη σήμερα στο Πάρκο των Ευχών

Το «Πάρκο των Ευχών» ανοίγει σήμερα τις πύλες του με την παρουσίαση ενός φαντασμαγορικού «Show στον πάγο». Βούλγαροι πρωταθλητές του πατινάζ στις 8 το βράδυ θα μας χαρίσουν μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές χορεύοντας στο νέο κυκλικό παγοδρόμιο που θα είναι μέσα στη λίμνη του Αλκαζάρ. Στη μέση του παγοδρομίου θα δεσπόζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 21,5 μέτρων. Την έναρξη θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε και live streaming. Λίγο νωρίτερα θα υπάρξει συναυλία των Round IV (Χρήστος Παπαχρήστος) στη μεγάλη σκηνή του Πάρκου. Αύριο θα απολαύσουμε στις 8 το βράδυ τους Locomondo. Η αυλαία θα πέσει στις 6 Ιανουαρίου με συναυλία της Τάμτα. Βέβαια όλες τις ημέρες θα υπάρχουν δραστηριότητες και δρώμενα για μικρούς, αλλά και μεγάλους που αρνούνται να μεγαλώσουν.

Φέτος οι άνθρωποι του Δήμου Λαρισαίων μετά την περσινή επιτυχία του Πάρκου αναμένουν περίπου σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του πάνω από 1 εκ. επισκέπτες. Για το λόγο αυτό φέτος είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό σε στολισμό και βέβαια με περισσότερες δραστηριότητες και περίπτερα για τα μικρά παιδιά. Μάλιστα εκτός από παγοδρόμιο και το λούνα πάρκ οι υπόλοιπες δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα είναι δωρεάν. Το Πάρκο αναμένεται να το επισκεφτούν και 90 σχολεία από ολόκληρη την Θεσσαλία και όχι μόνο.

Μιλώντας στην Larissanet o αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης Παναγιώτης Νταής σημείωσε ότι «φέτος το Πάρκο των Ευχών γίνεται ακόμη καλύτερο, πιο παραμυθένιο με σκοπό να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες αλλά και να βοηθήσει αυτές τις ημέρες των εορτών και την τοπική αγορά που το έχει ανάγκη. Είναι πολύ θετικά και τα μηνύματα από τις κρατήσεις που υπάρχουν σε ξενοδοχεία της πόλης που δείχνουν ότι φέτος σε επίπεδο επισκεψιμότητας θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Τι θα δείτε

Στο φετινό Πάρκο των Ευχών σας περιμένει δέσμη παραμυθένιων εκπλήξεων. Ειδικότερα, θα δείτε:

To Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου

Η βασίλισσα του Πάγου είναι όμορφη, αληθινή και αγαπά πολύ τα μικρά παιδιά. Το παλάτι της χτίστηκε από τεράστιους πάγους, αλλά είναι ζεστό και φιλόξενο. Σε αυτό, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να την γνωρίσουν, να φωτογραφηθούν μαζί της και να ανακαλύψουν πως η αγάπη και η καλοσύνη την έκαναν να κερδίσει την αιώνια παιδικότητα.

Η Αλίκη στη χώρα των Ευχών

Από τη χώρα των θαυμάτων ήρθε να ζήσει μαζί μας το πραγματικό θαύμα των Χριστουγέννων στο Πάρκο των Ευχών. Είναι χαρούμενη για το νέο της «θαύμα» και παρέα με τα ξωτικά γίνεται πιο σκανταλιάρα από ποτέ! Θα τη βρείτε στο βοτανικό κήπο του Πάρκου των Ευχών με τις παιχνιδιάρικες λαγότρυπες και τα πανέμορφα μανιτάρια! Εκεί θα δείτε και την αγαπημένη της τσαγέρα!

Το σπίτι Ζωγραφικής Προσώπου

Πινέλα, χρώματα, μαγικές παλέτες, αστερόσκονες και γιορτινά σχέδια, ήρωες και καρικατούρες, όλα είναι εδώ για τις παραμυθένιες σας μεταμορφώσεις! Οι μεγάλοι λένε, ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και δερματολογικά ελεγμένα ειδικά για χρήση σε παιδιά και απομακρύνονται με το νερό…

Την Ακαδημία Μικρών Μάγων

Ταχυδακτυλουργικά, μαγικά κόλπα, ιπτάμενες σκούπες, ξόρκια, άπειρα μαγικά φίλτρα, μαθήματα, μαγικές παραστάσεις και όλα αυτά πασπαλισμένα με χριστουγεννιάτικη αστερόσκονη. Ένα συναρπαστικό κάστρο, που θα αναγνωρίσετε αμέσως… Είναι η ακαδημία των Μικρών Μάγων του Πάρκου των Ευχών! Και ποιος δεν θα ήθελε να βρεθεί σε μια τόσο μαγική ατμόσφαιρα;

Το Χωριό των Ξωτικών

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το χωριό των μικροσκοπικών βοηθών του Αη Βασίλη. Τα μικρά σκανδαλιάρικα πλασματάκια έστησαν το χωριό τους δίπλα στο σπίτι του Αη Βασίλη για να μπορούν ακούραστα και ασταμάτητα όλο το χρόνο να κάνουν τις ευχές των παιδιών, παιχνίδια. Είναι οι πιστοί βοηθοί του και θα τους συναντήσετε κάπου εκεί…

Η Παραμυθοχώρα

Η φιλόξενη χώρα του παραμυθιού είναι και φέτος στο Πάρκο των ευχών, για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Μέσα από γλυπτές αναπαραστάσεις και απεικονίσεις διάσημων παραμυθιών, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, μολυβένιους στρατιώτες και επιβλητικά κάστρα, τα παραμύθια ζωντανεύουν και σας ταξιδεύουν στον μαγικό τους κόσμο.

Το Ταχυδρομείο του Αη Βασίλη

Ο παραλήπτης των γραμμάτων είναι γνωστός και διάσημος. Οι αποστολείς, μικροί και μεγάλοι… Και οι ευχές άπειρες! Εφοδιαστείτε με μπόλικη χριστουγεννιάτικη διάθεση και τις επιθυμίες σας και όλα τα άλλα θα τα βρείτε εδώ, στο Ταχυδρομείο του Αη Βασίλη. Το όμορφο κόκκινο γραμματοκιβώτιο σας περιμένει να ρίξετε το γράμμα σας, γιατί εδώ οι ευχές σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Τη Μικρή Σκηνή

Η μικρή σκηνή ανοίγει την αυλαία της στο Πάρκο των Ευχών. Από αυτή θα παρελάσουν όλοι οι φανταστικοί ήρωες και χαρακτήρες μέσα από πλήθος χριστουγεννιάτικων παραμυθοαφηγήσεων και θεατρικών παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους. Κάθε μέρα, όλη μέρα θα συμβαίνουν μικρά υπέροχα θαύματα…

Το Εργαστήρι Ξωτικών

Σε ένα πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα, παιχνίδια και δώρα, τα σκανδαλιάρικα αλλά… εργατικά ξωτικά, σας περιμένουν για να διασκεδάσετε, φτιάχνοντας χειροτεχνίες, πρωτότυπες κατασκευές και ζωγραφιές χριστουγεννιάτικων εικόνων. Εδώ θα φτιάξετε και στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού σας.

Καρουζέλ

Από τη συντροφιά μας δεν θα μπορούσε να λείπει το καρουζέλ των Χριστουγέννων. Μεγάλο, λαμπερό, χρωματιστό, μουσικό, στροβιλιστό, είναι εκεί για να μας μεταφέρει σε κόσμους μαγικούς. Οι χρυσές άμαξες και τα περίτεχνα άλογα χαρίζουν απλόχερα τη λάμψη και τη μεγαλοπρέπεια των γιορτών. Απόλαυσε τη χαρά γιατί ποτέ μια βόλτα δεν είναι αρκετή…

Το πολικό Εξπρές

Επιβιβαστείτε στο πιο διάσημο τρενάκι του κόσμου, το Πολικό Εξπρές και ταξιδέψτε στη μαγεία αυτών των Χριστουγέννων! Το ταξίδι ξεκινάει από το Πάρκο των Ευχών με μοναδικό προορισμό τον Αη Βασίλη, που σας περιμένει στον Βόρειο Πόλο. Απολαύστε τη διαδρομή, το χιονισμένο σκηνικό και τους χριστουγεννιάτικους ήχους, παρέα με τους φίλους σας!

Τη μεγάλη Σκηνή

Συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, θεατρικά και χορευτικά show, και πολλές άλλες εκπλήξεις, θα φιλοξενηθούν στη Μεγάλη Σκηνή του Πάρκου των Ευχών. Όλες οι παραστάσεις είναι δωρεάν!

Το Σπίτι του Αη Βασίλη

Ο Αη Βασίλης υπάρχει και είναι στο σπίτι του, στο Πάρκο των Ευχών! Με φόντο τη λίμνη των Χριστουγέννων, ο πιο αγαπημένος Άγιος μικρών και μεγάλων, περιμένει τους χριστουγεννιάτικους επισκέπτες να τους καλωσορίσει στο σπίτι του, με μια ζεστή αγκαλιά να βγούνε φωτογραφία!

Η Λίμνη των Χριστουγέννων

Ρομαντική για τους μεγάλους και παιχνιδιάρικη για τους μικρότερους, η Λίμνη των Χριστουγέννων, μαγεύει κάθε επισκέπτη. Στο κέντρο της λίμνης το κυκλικό παγοδρόμιο υπόσχεται στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, ενώ το επιβλητικό δέντρο των Χριστουγέννων, που στέκεται πάνω στο παγοδρόμιο, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης των επισκεπτών! Όλο το χρώμα, το άρωμα και η διάθεση για Χριστούγεννα, βρίσκονται εδώ….

Λούνα Πάρκ

Στο άκουσμά του ξετρελαίνονται μικροί και μεγάλοι. Πρόκειται για ένα τεράστιο χώρο που θα φιλοξενήσει ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών και θα μας ταξιδέψει στα χρόνια της αθωότητας και της ξενοιασιάς. Ένας πολυχώρος δραστηριοτήτων γεμάτος ψυχαγωγία και διασκέδαση πλημμυρισμένος από γέλια και φωνές.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ταυτισμένες με την ανταλλαγή δώρων. Στο Πάρκο των Ευχών δημιουργήθηκε μια Χριστουγεννιάτικη Αγορά, βγαλμένη από παραμύθι. Ξύλινα σπιτάκια με κάθε λογής καλούδια, σας περιμένουν να τα διαλέξετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μαγικό Παγοδρόμιο

Το πιο γιορτινό και φαντασμαγορικό παγοδρόμιο των Χριστουγέννων βρίσκεται εδώ, σε ένα τοπίο βγαλμένο από «πραγματικό» παραμύθι! Δείξετε τις χορευτικές σας φιγούρες στο κυκλικό παγοδρόμιο του Πάρκου των Ευχών ή απλά αφεθείτε στη μαγεία που προσφέρει το πατινάρισμα και η εμπειρία αυτή θα σας μείνει αξέχαστη!

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.