Λάρισα: Σοκάρουν οι εικόνες με τους τραυματισμένους αστυνομικούς από επίθεση 30 ατόμων

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη Λάρισα, με τους αστυνομικούς να περικυκλώνονται και να δέχονται βροχή από χτυπήματα…

Τα σημάδια στο πρόσωπο και το κάταγμα στο χέρι, δείχνουν ότι τα πράγματα στη Λάρισα, θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα. Οι αστυνομικοί που περικυκλώθηκαν και άρχισαν να δέχονται χτυπήματα είχαν όπως φαίνεται Άγιο. Ήταν μόνοι απέναντι σε 30 που όπως φαίνεται περίμεναν την ευκαιρία να τους επιτεθούν. Αυτή τους δόθηκε όταν ένας ποδηλάτης που έκλεινε το δρόμο σε περιπολικό ακινητοποιήθηκε.

Ο ποδηλάτης έκλεινε για ώρα το περιπολικό στη Λάρισα και όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί. Χωρίς να προλάβουν να φωνάξουν ενισχύσεις, οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από 30 νεαρούς, που κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Την επίθεση που δέχτηκαν δύο αστυνομικοί και βρέθηκαν στο νοσοκομείο τα ξημερώματα καταδικάζει με ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας: «Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2022, το πλήρωμα περιπολικού του Τμήματος Άμεσης Δράσης στην περιοχή του Φρουρίου.

Αν κάποιοι ονειρεύονται μέσα στην ιδεολογική τους παραζάλη άβατα στο κέντρο της Λάρισας, έχοντας ως προμετωπίδα τη βία, είναι βαθιά γελασμένοι. Είμαστε υπερήφανοι για το επάγγελμά μας καθώς και για τα θεαματικά αποτελέσματα στον τομέα της ασφάλειας των συμπολιτών μας. Σε μια δημοκρατία είναι αδιανόητο κάποια ακραία στοιχεία να θέλουν να περάσουν ιδεολογίες και απόψεις μέσω της ανομίας και του τραμπουκισμού!

Οι Συνάδελφοί μας εργάζονται αδιάκοπα με σθένος, αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για την προστασία των Πολιτών και σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα στο κοινωνικό σύνολο. Αναμένουμε την καταδίκη αυτής της εγκληματικής ενέργειας από όλους τους παράγοντες της πόλης μας. «Όπως το σώμα, όταν στερηθεί την ψνχή πεθαίνει, έτσι και η πόλη, όταν δεν υπάρχουν νόμοι, καταλύεται»

Δείτε τις εικόνες του onlarissa.gr, με τους τραυματισμένους αστυνομικούς, που ξυλοκοπήθηκαν άγρια στη Λάρισα…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.