Λάρισα: Στον ανακριτή ο 22χρονος με κατηγορίες για βιασμό και ληστεία

«Πείτε τώρα τι ομάδα είστε, αλλιώς θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα»! έλεγαν...

Στο ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 22χρονος ο οποίος με βάση την καταγγελία ενός 18χρονου κατηγορείται ότι τον λήστεψε και το βίασε.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 18χρονος στους αστυνομικούς ενώ βρισκόταν μαζί με τον συλληφθέντα, με παρέα, σε πλατεία στο κέντρο της Λάρισας, ο δεύτερος τον τράβηξε σε ένα άλλο σημείο και με την βία του πήρε το πορτοφόλι. Στην συνέχεια- σύμφωνα με την καταγγελία- ο 22χρονος τον πήγε στο σπίτι του, όπου αφού του πήρε το κινητό ακολούθως ο 18χρονος υποστηρίζει ότι βιάστηκε σε δωμάτιο της οικίας. Μετά την πράξη ο 22χρονος ζήτησε χρήματα για να του επιστρέψει το κινητό, αναφέρεται στη καταγγελία.

Οι Αρχές φαίνονται θεωρούν ότι η ληστεία έχει διαπραχθεί καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όσα ο 18χρονο καταγγέλλει ότι του είχαν αφαιρεθεί.

Όμως μετά την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη Κοζάνη και δεν αποκλείει το βιασμό, αλλά δεν ξεκαθαρίζει με βεβαιότητα αν διαπράχθηκε, η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει τις πτυχές αυτής της υπόθεσης προσπαθώντας να διαπιστώσει την ορθότητα της καταγγελίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.