Λαρισαίος «Αστυνόμος Σαΐνης» εντυπωσίασε στον «Πιο αδύναμο κρίκο», αλλά τον «παγίδευσαν» οι συμπαίκτες του (βίντεο)

Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο καθώς φιλοξενήθηκε πολλές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές και εφημερίδες για το ταλέντο του να μαθαίνει και να μιλά πολλές ξένες γλώσσες. Ο Δημήτρης Πανδρεμμένος ζει και εργάζεται στην Λάρισα και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια είναι ένας εκ των υπευθύνων στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της  Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημοσιογραφία αλλά και την Κοινωνιολογία, Ιστορία και Ανθρωπολογία του Αθλητισμού δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να μαθαίνει συνεχώς.

Αυτές τις γνώσεις του λοιπόν θέλησε να τις εκμεταλλευτεί δηλώνοντας συμμετοχή στο παιχνίδι γνώσεων «Ο πιο αδύναμος κρίκος» που από φέτος προβάλλεται στην ΕΡΤ1 με παρουσιαστή πάντα τον Τάσο Τρύφωνος.

Ο Λαρισαίος αστυνομικός εντυπωσίασε με τις γνώσεις του, αλλά οι συμπαίκτες του τον… φοβήθηκαν προφανώς με αποτέλεσμα να τον «πετάξουν» έξω από το παιχνίδι ως τον … πιο αδύναμο κρίκο, καίτοι ήταν ο πιο δυνατός με αποτέλεσμα να του στερήσουν την δυνατότητα να φτάσει στον τελικό.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: onlarissa.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.