Λήστευε περίπτερα και μίνι μάρκετ για να πληρώνει τα χρέη του!

Τη λύση των… ένοπλων ληστειών είχε βρει ένας 35χρονος που ζούσε σε χωριό της Λάρισας, στον Δήμο Κιλελέρ, για να αντιμετωπίσει τα πολλά οικονομικά χρέη που είχε δημιουργήσει.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη χθες, ο δράστης τεσσάρων συνολικά ληστειών στη Λάρισα, με το ενδιαφέρον και ιδιαίτερο στοιχείο, να είναι πως είχε… ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα μίνι μάρκετ και ένα περίπτερο, τα οποία και λήστεψε από δύο φορές υπό την απειλή μαχαιριού, χωρίς όμως να ασκήσει βία!

Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, δηλώνοντας “τυφλωμένος” από τα χρέη του. Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας που “έπιασαν” το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν.

ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ONLARISSA.GR
Ανακουφισμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αφού μετά τη σύλληψη του ληστή που όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της Αστυνομίας ήταν ο ίδιος που σήκωσε επί δύο φορές, σε διάστημα λίγων ημερών το ταμείο της επιχείρησής του, μπορεί να κοιμηθεί πλέον ήσυχος.

Από μεριάς του εκφράζει ένα δημόσιο ευχαριστώ προς την Αστυνομία, καθώς όπως ανέφερε: «λειτούργησαν μεθοδικά και ερεύνησαν σωστά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Τους δίνω τα συγχαρητήρια μου»

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας “συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, οι οποίοι μέσα από μεθοδική και άκρως επαγγελματική διαδικασία, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και τελικά να συλλάβουν τον δράστη (4) ληστειών, σε περίπτερο και μίνι μάρκετ στη πόλη της Λάρισας.

Μια ακόμα επιτυχία που πιστοποιεί το επίπεδο του προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, της αιχμής του δόρατος, στη μάχη για τη καταπολέμηση του εγκλήματος.

Η πόλη της Λάρισας και γενικότερα ο Νομός μας παραμένουν από τις πλέον ασφαλείς περιοχές και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό!”.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.