Μουσική πανδαισία στο 3ο Opera Gala «Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα

Για τρίτη χρονιά τα Τρίκαλα φιλοξενούν ένα εξαίσιο Gala όπερας με ερμηνευτές/τριες και μουσικούς διεθνούς φήμης. Το 3ο Opera Gala «Δημήτρης Καβράκος», υλοποιείται με βάση τη μουσική διδασκαλία, προσφορά και κύρος του τρικαλινού μονωδού και βαθύφωνου, Δημήτρη Καβράκου.
Στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο), την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 οι λάτρεις της όπερας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές από άριες και λυρικά τραγούδια. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες, διεθνούς φήμης ερμηνευτές/τριε και πιανίστας, δύο τρικαλινές σοπράνο, η Νίνα Κουφοχρήστου και η Ματίνα Τσαρουχά, συνθέτουν μια μοναδική μουσική παλέτα, που θα παρουσιάσει 18 μοναδικές στιγμές από συνθέσεις τεράστιων μουσουργών: Mozart, Puccini, Verdi, Bellini, Rossini, αλλά και ελληνικές άριες, συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα που θα απολαύσουν όσοι/ες προμηθευτούν το σχετικό ατομικό δελτίο εισόδου.

 

Η πλατφόρμα για το δελτίο θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr) και θα γνωστοποιηθεί στα τοπικά ΜΜΕ.
Η έναρξη προγραμματίστηκε για τις 21:00, με ώρα προσέλευσης τις 20:30
Συμμετέχουν οι:
Νίνα Κουφοχρήστου (σοπράνο)
Ματίνα Τσαρουχά (σοπράνο)
Αννυ Φασέα (σοπράνο)
Αρτεμις Μπόγρη (μέτζο σοπράνο)
Κατερίνα Αλεξίου (μέτζο σοπράνο)
Ιωάννης Καλύβας (τενόρος)
Αντώνης Κορδοπάτης (βαρύτονος)
Χριστόφορος Σταμπόγλης (βαθύφωνος)
Δημήτρης Γιάκας (συνοδεία στο πιάνο)
Ολο το πρόγραμμα και τα βιογραφικά των καλλιτεχνών είναι αναρτημένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://trikalacity.gr/3o-opera-gala-dimitris-kavrakos/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.