Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Τρικάλων, λόγω διοικητή

Την παραίτησή του από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων υπέβαλε ο αντιπρόεδρος αυτού Δημήτρης Πεταράκης, αφήνοντας αιχμές για τον διοικητή Παρθένη.

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων έχει ήδη τεθεί εκτός ελέγχου, λόγω της συμπεριφοράς του διοικητή Παρθένη τους τελευταίους πολλούς μήνες. Τις τελευταίες 15 μέρες εξελίσσονται ωστόσο τραγελαφικές καταστάσεις στο Νοσοκομείο, με τον Δημήτρη Πεταράκη, ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, με διαδρομή και αγώνες στην Αριστερά, να καταθέτει την παραίτησή του.

« Υπέβαλλα χθες την παραίτηση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου από τη θέση του Αντιπροέδρου» σημείωσε σε δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6 και εξήγησε τους λόγους: «Είναι κοινό μυστικό πως με τον Διοικητή δεν τα πήγαινα και δεν τα πηγαίνω καλά. Νομίζω ότι αλλιώς θα πρέπει να ασκεί διοίκηση. Άλλα περίμενα όταν ανέλαβα τη θέση και δεν υπήρξε ούτε καν γραφείο για μένα. Για τον κ. Παρθένη δεν μου άρεσε πώς λειτουργούσε στο διοικητικό συμβούλιο, πώς συνεργαζόταν με τα υπόλοιπα μέλη όπως και το φέρσιμο του απέναντι στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ένας σημαντικός παράγοντας για αυτή μου την παραίτηση ήταν και η συνεχής απομάκρυνση μου από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Εγώ είχα τοποθετηθεί με επιλογή της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία αποχώρησα πριν ένα χρόνο. Και εφόσον έχω έρθει σε ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ κρίνω ότι δεν είναι ηθικό να παραμένω σε αυτή τη θέση εφόσον δεν μπορώ να υποστηρίξω και την κυβερνητική πολιτική. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.