Τρελή πορεία Ι.Χ. τα ξημερώματα στα Τρίκαλα

Ακόμη ένα ατύχημα στην αρχή της οδού Καλαμπάκας, που εξελίσσεται σε δρόμο καρμανιόλα.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr στις 6.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ακολούθησε τρελή πορεία από το ύψος του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΤ, χτύπησε δεξιά κι αριστερά στα πεζοδρόμια (τη γλίτωσαν ω! του θαύματος σταθμευμένα οχήματα) και σταμάτησε σχεδόν 500 μέτρα πιο μακριά, στο ύψος του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, με δυο σπασμένα λάστιχα και λαμαρίνες.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα με την πορεία του οχήματος, όπως καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.Η οδηγός μετά το αρχικό σοκ εγκατέλειψε το όχημα, σε θέση μάλιστα που εμποδίζει την κίνηση των οχημάτων στο δρόμο. Ειδοποιήθηκε η τροχαία η οποία επιβεβαίωσε τα στοιχεία ιδιοκτησίας, αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και κόπηκε κλήση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο οδός Καλαμπάκας, με την περισσότερη κίνηση από κάθε άλλο καθώς αποτελεί είσοδο-έξοδο της πόλης, έχει εξελιχθεί σε καρμανιόλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε ένα 24ωρο είχαμε και δεύτερο τροχαίο. Οι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής ζητούν τη λήψη μέτρων, τον επανασχεδιασμό ίσως συγκεκριμένων τμημάτων του δρόμου και οπωσδήποτε να τοποθετηθούν «σαμαράκια» τα οποία να υποχρεώνουν σε μειωμένες ταχύτητες.

Πηγή: trikalavoice.gr