Βουβό αντίο στον 15χρονο Τρικαλινό…

Με ένα λουλούδι στο χέρι, με έναν βουβό πόνο, αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον 15χρονο Μάριο Ψύλλη.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε χθες το απόγευμα υπό του Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών Χρυσοστόμου, ο οποίος και μίλησε με λόγους παρηγορίας στην οικογένεια και στους εκατοντάδες ανθρώπους που προσήλθαν να πουν το τελευταίο αντίο στον μικρό Μάριο, ο θάνατος του οποίου συγκλονίζει την πόλη.

Με το πέρας της Ακολουθίας οι φίλοι και οι συμμαθητές του τον συνόδευσαν πεζή από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στην τελευταία του κατοικία στο Α΄ Κοιμητήριο της πόλης.

Την ίδια ώρα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων όπου φοιτούσε ο 15χρονος εξέδιδε το παρακάτω σπαρακτικό συλλυπητήριο τηλεγράφημα:

«Αγαπημένο μας παιδί Μάριε. Απέραντη θλίψη γεμίζει τις καρδιές μας η τόσο ξαφνική και άδικη απώλειά σου. Η φρεσκάδα της νιότης σου, η ανήσυχη ψυχή σου και η επιθυμία σου να κάνεις το αδύνατο δυνατό σε ώθησαν στην πτήση για την αιωνιότητα.Από απόψε στην γειτονιά των Αγγέλων αγαπημένο μας παιδί. Όλοι μας θα σε θυμόμαστε όπως σε γνωρίσαμε. Το παιδί με το χαμόγελο στα χείλη και την ευγένεια της ψυχής.Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Μάριου.Ο θεός να τους δώσει την δύναμη και το κουράγιο που απαιτείται αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Απρόβλεπτη η ζωή δεν κλείνεται σε κουτιά,δεν υπογράφει συμβόλαια»

Καλό ταξίδι παιδάκι μας αγαπημένο.Καλό ταξίδι Μάριε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ κ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

9ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ».

Πηγή: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.