Βρήκε πορτοφόλι και το επέστρεψε μέσω… facebook

Στην ανεύρεση ενός πορτοφολιού, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, αναφέρεται ο συμπολίτης Αθανάσιος Ντάλλας, ο οποίος επέλεξε τον σύγχρονο τρόπο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να έρθει σε επαφή με την κάτοχό του και άμεσα να το επιστρέψει.

Ο Αθανάσιος Ντάλλας περιγράφει όσα έγιναν: «Με μεγάλη μου χαρά το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεψα στη νόμιμη κάτοχο του ένα πορτοφόλι το οποίο βρέθηκε λίγα μέτρα έξω από το σπίτι μου. Μία κάρτα με τη φωτογραφία της κατόχου του, με βοήθησε να την εντοπίσω μέσω facebook και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης να βρεθούμε για να της το επιστρέψω. Απλή, καθημερινή πράξη, που δυστυχώς δεν είναι αυτονόητη για πολλούς. Το συγκεκριμένο συμβάν είναι όμως αφορμή ώστε να προτρέψω όλους τους συμπολίτες να πράξουν αναλόγως εάν τους συμβεί κάτι αντίστοιχο. Ας μην ξεχνάμε ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον! Ας είμαστε άνθρωποι!».

Από την πλευρά της η Σοφία, κάτοχος του πορτοφολιού, επισημαίνει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Θανάση Ντάλλα για την άμεση κινητοποίηση του προς παράδοση του πορτοφολιού μου που έχασα σε περιοχή της Λάρισας. Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά που παρόλο που δε με γνώριζε επικοινώνησε μαζί μου μέσω τον κοινωνικών δικτύων. Η πράξη του ας γίνει παράδειγμα για όλους».

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.