«Υλοποίηση ιδεών για ανάπτυξη της Θεσσαλίας»

Ο Υπουργός Οικονομίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, όπου και συνάντησε τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Στις δηλώσεις του ο κ. Παπαδημητρίου χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συζήτηση με τον κ. Αγοραστό και πρόσθεσε πως «στο πλαίσιο του Περιφερειακό Αναπτυξιακού Συνεδρίου στόχος είναι να μάθουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία, όπως και τις προτάσεις για τη λύση αυτών των προβλημάτων.

Ο περιφερειάρχης μου έδωσε ιδέες τις οποίες θα πάρω μαζί μου για να δούμε τι μπορούμε να υλοποιήσουμε άμεσα και να φέρουμε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στη Θεσσαλία, τη Λάρισα και τις άλλες πόλεις».

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε πως «αυτό που θέλουμε είναι να συζητήσουμε και να βρούμε τα εργαλεία ώστε να επιταχύνουμε τις λύσεις των προβλημάτων, οι οποίες πρέπει να είναι άμεσες».

Να σημειωθεί πως το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.