Υποψήφια για δήμαρχος Λαρισαίων

Με μία δήλωση που θα συζητηθεί, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαρισαίων κ. Μαίρη Καμηλαράκη, δηλώνει πως όχι μόνον θα είναι υποψήφια για τη διαδοχή της κ. Καραλαριώτου, στην κεφαλή της Δημοτικής παράταξης, αλλά και για το αξίωμα της Δημάρχου Λαρισαίων.

Αναλυτικά η δήλωσή της: «Σεβόμενη τους θεσμούς, τις διαδικασίες, αλλά πρωτίστως τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, πιστεύω, εν όψει της αποχώρησης της επικεφαλής της παράταξης, ότι πρέπει να ξεφύγουμε από το «γράμμα» του νόμου, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες της Λάρισας να εκφραστούν.

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις διαδικασίες ανάδειξης του νέου επικεφαλής πρέπει να τον έχει η βάση. Ούτως ή άλλως οι διαδικασίες αυτές έχουν ήδη εφαρμοσθεί και από πολιτικά κόμματα, ακόμη και στην περίπτωση που υπάρχει ένας και μοναδικός υποψήφιος.

Στη βάση αυτής της συλλογιστικής πρέπει να προχωρήσουμε μαζί με όλους τους συνυποψηφίους που δώσαμε την μάχη των περασμένων εκλογών και τους δημότες της πόλης μας για να αναδείξουμε τον επικεφαλής που θα αναλάβει την εκπροσώπηση της δημοτικής παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο και θα την οδηγήσει στις επόμενες εκλογές.

Οι ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο και για την ενότητα της παράταξης, αλλά και για την μελλοντική πορεία της. Την ενότητα αυτή θα την επισφραγίσουν άλλωστε οι ίδιοι οι δημότες μέσα από τη μαζική συμμετοχή τους.

Γι’ αυτό πρέπει να μιλήσει η βάση.

Με αυτό το σκεπτικό δηλώνω ότι θα θέσω υποψηφιότητα τόσο ως επικεφαλής της παράταξης, στο παρόν δημοτικό συμβούλιο, όσο και ως υποψήφια δήμαρχος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.