Υπόθεση βιασμών 12χρονης: Οκτώ μήνες δραστηριότητας στο blindchat για τον 40χρονο Λαρισαίο

Ένας άνθρωπος που στο υπόλοιπο κοινωνικό και επαγγελματικό του σύμπαν φάνταζε ως «υπεράνω υποψίας», φέρεται να είναι ο ηλικίας περίπου 40 ετών Λαρισαίος, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα με τους 212 οι οποίοι ήρθαν σε επικοινωνία με την 12χρονη, στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Όπως αποκάλυψε το onlarissa.gr, ο 40χρονος Λαρισαίος που ασκεί επάγγελμα που ανήκει στην «επαγγελματική ελίτ» σε μεγάλο όμιλο των Αθηνών, είναι στο μικροσκόπιο των αρχών, που αναζητούν την άκρη του νήματος για το εάν έχει συναντηθεί με την ανήλικη ή αν έχει ανταλλάξει πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Λαρισαίος εμφάνισε οκτώ μήνες δραστηριότητας στη δημοφιλή πλατφόρμα γνωριμιών blindchat και πλέον οι αρχές… «ξεσκονίζουν» μία – μία όλες τις επικοινωνίες του.

Η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της σε αυτόν και στους υπόλοιπους 211, ώστε να φτάσει στην άκρη της δύσοσμης υπόθεσης βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι αρχές γνωρίζουν πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα των υπολογιστών ή άλλων συσκευών (IP) και των 212 χρηστών της εφαρμογής. Παράλληλα, έχουν τα e-mails, και τα ψευδώνυμα (usernames) που χρησιμοποιούσαν, ενώ πέντε χρήστες είχαν καταχωρημένο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Όπως προκύπτει από τα προφίλ που είχαν στην εφαρμογή, δήλωναν μηχανικοί, σεφ, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ και δικηγόροι.

Πάντως, να επισημανθεί πως οι περισσότεροι, όταν αντιλήφθηκαν ότι μιλούσαν με κορίτσι 12 ετών, διέκοψαν τις συνομιλίες, ωστόσο η Αστυνομία έχει στη λίστα της και αυτούς που δεν διέκοψαν αλλά αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου, επικοινώνησαν μέσω viber ή what’sApp και πήγαν στο ραντεβού με την ανήλικη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.