Εκπαιδευτική ημερίδα για ψηφιακό μάρκετινγκ

Για πρώτη φορά, επιτυχημένες διεθνείς πρακτικές στην αξιοποίηση της δυναμικής του TripAdvisor, των social media και του ψηφιακού μάρκετινγκ πωλήσεων, αποκαλύπτονται στους επαγγελματίες του τουρισμού της Θεσσαλίας, και τους προσκαλούν στην εκπαιδευτική ημερίδα “Thessaly Loading. Digital Marketing για τουριστικές επιχειρήσεις“, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2017 στο Domotel Xenia Volos, στο Βόλο.

Επικεντρωμένη στη δυναμική του ψηφιακού μάρκετινγκ, η ημερίδα έχει στόχο να προσφέρει εκτενή και πρακτική γνώση στο Digital Marketing στους επαγγελματίες του τουρισμού, ως απαραίτητο εργαλείο της σύγχρονης εποχής για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους στο πεδίο της ανάπτυξης.

Καταξιωμένοι εισηγητές από την ελληνική και διεθνή τουριστική βιομηχανία, όπως η Γ. Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Μάρκετινγκ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, η A. Rufo, CEE Display Sales,TripAdvisor, ο Κ. Καμπάκης, Performance Marketing Director, Forestview και ο Κ. Φρόνιμος, CEO, Global Media, αναλύουν τεχνικές, εργαλεία και τις πιο σύγχρονες στρατηγικές του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.