«Δίνω ένα τετράδιο για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη»

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά, ξεκινά το Παγκόσμιο Σωματείο Απόδημων Μαγνήτων, «Το Κοινόν των Μαγνήτων».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η σχολική χρονιά 2014-2015 ξεκινάει σε λίγες ημέρες . Για κάποιες οικογένειες αυτή η εποχή είναι εποχή χαράς και ανανέωσης, για αρκετές άλλες όμως είναι περίοδος άγχους και αγωνίας για το πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αξιοπρεπώς τις ανάγκες των παιδιών τους.

Πολλοί συνάνθρωποί μας , βιώνοντας δύσκολες στιγμές , ίσως αδυνατούν να εξασφαλίσουν για τα παιδιά τους τα απαραίτητα σχολικά είδη γι’ αυτήν την χρονιά. Πολλά θα είναι τα παιδιά, τα οποία στη νέα σχολική χρονιά, θα ξεκινήσουν με πολλές στερήσεις. Για κάποιους άλλους, ίσως να είναι ευκολότερο στον δικό τους προϋπολογισμό να προσθέσουν ένα τετράδιο για το παιδί που το έχει ανάγκη.

Το Παγκόσμιο Σωματείο Απόδημων Μαγνήτων, «Το Κοινόν των Μαγνήτων», ξεκινάει μια προσπάθεια συγκέντρωσης γραφικής ύλης για τα παιδιά απόρων οικογενειών σε συνεργασία με σχολικές δομές της πόλης μας προσφέροντας βασικά είδη για εκατό μαθητές, συνεχίζοντας την περσινή βοήθεια που προσφέρθηκε από τους ομογενείς συμπατριώτες μας από τις Η.Π.Α.. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ας γίνουμε όλοι μας. Στην αγορά της γραφικής ύλης για το δικό σας παιδί, προσθέστε και ένα τετράδιο ή ένα μολύβι για τα άπορα παιδιά της περιοχής μας .

Τα είδη γραφικής ύλης θα συγκεντρώνονται στο χώρο που στεγάζονται τα 16ο-30ο Δημοτικά Σχολεία Βόλου , Ορφανοτροφείου 4, περιοχή Αγίου Παντελεήμονος , από την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, έως και 12 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 9.00 – 14.00, τηλ. επικοινωνίας 2421039598, 2421038210 .

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε είναι:
● Σχολικές τσάντες
● Τετράδια (μπλε και χρωματιστά)
● Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)
● Τέμπερες – Κηρομπογιές
● Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες
● Μαρκαδόρους – Ξυλομπογιές
● Μολύβια
● Στυλό, Γόμες, Ξύστρες, Διορθωτικά
● Πινέλα
● Κασετίνες
● Ντοσιέ (μεγάλα- μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα
● Φακέλους με λάστιχο
● Χαρτί Α4
● Κόλλες (στικ και υγρές), Πλαστελίνες
● Διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων
● Ψαλιδάκια,, Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)

Με τη συμμετοχή όλων θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια τη νέα σχολική χρονιά!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.