Ο αθίγγανος από το Ζεφύρι δράστης και πέμπτης περίπτωσης απάτης ηλικιωμένης στο Βόλο

Ο 45χρονιος αθίγγανος, κάτοικος Ζεφυρίου Αττικής, που ταυτοποιήθηκε ως δράστης τεσσάρων περιπτώσεων απάτης ηλικιωμένων στο Βόλο και στον Αλμυρό, είναι ο δράστης και πέμπτης περίπτωσης, τον περασμένο Ιούνιο, που απέσπασε από 77χρονη γυναίκα, ποσό 2500 €, ενώ αναζητείται η συνεργός του.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκε μία ακόμη περίπτωση απάτης που διέπραξε ο 45χρονος δράστης σε βάρος ηλικιωμένης στο Βόλο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της 24 Ιουνίου 2014, ο 45χρονος μετέβη στο σπίτι 77χρονης Ελληνίδας, όπου, προφασιζόμενος ότι εργάζεται σε κοινωνική Υπηρεσία και είναι γνωστός συγγενικού της προσώπου, της ζήτησε να του παραδώσει χρηματικό ποσό ύψους 2.500 ευρώ, ως εγγύηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης επιδόματος ύψους 7.500 ευρώ.

Στη συνέχεια, με το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε άγνωστη μέχρι στιγμής συνεργός του, μετέφερε την ηλικιωμένη σε τραπεζικό κατάστημα, η οποία εκταμίευσε το ποσό των 2.500 € και του το παρέδωσε.

Η σχηματιζόμενη σε βάρος του 45χρονου δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της συνεργού του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.