Την ανησυχία των πολιτών της Αγριάς και όχι μόνο προκάλεσε η καύση υπολειμμάτων κλαδεμάτων των δένδρων του Δήμου Βόλου, το πρωί της Δευτέρας στην Αγριά.
Μάλιστα σε ανάρτηση σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, γίνεται λόγος για καύση σκουπιδιών, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή μεταξύ Αγριάς και Δράκειας, υπάρχει ένα παλιό νταμάρι, όπου ο Δήμος συγκεντρώνει τα υπολείμματα κλαδεμάτων των δένδρων και στην συνέχεια τα καίει, όπως γίνεται σε πολλές περιοχές της Μαγνησίας αυτή την περίοδο από τους αγρότες.
Η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών και όχι μόνο, επιτρέπεται μέχρι το τέλος Απριλίου, καθώς από την Πρωτομαγιά ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος και απαγορεύονται οι καύσεις στο ύπαιθρο.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































