Απ.Παντσάς: Το σκοτάδι υπερίσχυσε…δεν θα είμαι υποψήφιος

Αιχμηρή δήλωση του γιατρού που διεκδικούσε στήριξη για τον Δήμο Βόλου

Εκτός σκηνικού ενόψει των εκλογών για τον Δήμο Βόλου θέτει εαυτόν ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου και γνωστός συμπολίτης γιατρός Απόστολος Παντσάς, με δήλωση που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Στη δήλωσή του μάλιστα ο κ. Παντσάς εμφανίζεται απογοητευμένος κάνοντας λόγο για κάποιους οι οποίο δεν μπόρεσαν να δουν πέρα από την κομματική τους μύτη, προσθέτοντας ότι “το τι θα γίνει το 2019 θα το ορίσει ο κομματικός τυχοδιωκτισμός”.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του κ. Παντσά έχει ως εξής:

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα είμαι. Λυπάμαι. Το σκοτάδι τελικά ήταν τόσο πυκνό που κάποιοι, αυτόαναιρούμενοι, δεν μπόρεσαν να δουν πέρα από την κομματική τους μύτη. Δυστυχώς τα μανταλάκια την πόλη περιμένουν. Το 2014 ο προσωπικός τυχοδιωκτισμός νίκησε. Το τι θα γίνει το 2019 θα το ορίσει ο κομματικός τυχοδιωκτισμός.
Σταθερά απέναντι στο Μαύρο …θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ που μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και με συντριπτική πλειοψηφία πίστεψε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ευρύ υπερκομματικό ψηφοδέλτιο. Θα ευχαριστήσω επίσης τους απλούς πολίτες που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν πλάι μου, θετικά σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα. Σε όλους όσοι , εκόντες η άκοντες , το μαύρο γεννουνε θα τους ευχηθώ να φτιάξουν τουλάχιστον όμορφα όνειρα , τη νύχτα τους να παρηγορούνε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.