Ιώσεις και διατροφή: Ομιλία στο ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου

Οι ιώσεις και η διατροφή ήταν το θέμα της ομιλίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στη δομή του ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου, από προσωπικό της 5ης ΤΟΜΥ Νέας Αγχιάλου.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, οι άξονες της ομιλίας κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικά με την σωστή και ισορροπημένη διατροφή την περίοδο των ιώσεων, παρέχοντας στους ωφελούμενους έναν ολοκληρωμένο και ενημερωτικό οδηγό για τη φροντίδα και διατήρηση της υγείας τους.

στο πλαίσιο της ομιλίας, έγιναν αναφορές στους τρόπους για την ενίσχυση της ανοσίας  που αποτελεί μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών, καθώς η έλλειψη απαραίτητων θρεπτικών συστατικών εμποδίζει το ανοσοποιητικό σύστημα να φτάσει στο μέγιστο της απόδοσής του.

«Με αυτήν την εκδήλωση, στόχος ήταν να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για τη σημασία της σωστής διατροφής και των βασικών κανόνων υγιεινής όπως επίσης να ενημερωθούν  για τις σωστές πρακτικές και τις οδηγίες που μπορούν να ακολουθήσουν για να διατηρήσουν την υγεία τους και να προστατευτούν από λοιμώξεις και ασθένειες. Κάθε μικρή αλλαγή προς την καλύτερη καθημερινή υγεία μας μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στην ποιότητα της ζωής μας» αναφέρουν επίσης οι διοργανωτές της ομιλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.