Καφές για τα μέλη του ΚΗΦΗ Αγριάς

«Ένας από τους σκοπούς του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς είναι η βελτίωση της ψυχικής υγείας των μελών του» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Στη πλειοψηφία τους τα άτομα 3ης και 4ης ηλικίας παρουσιάζουν περιορισμένη κινητικότητα, με αποτέλεσμα να απέχουν από εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Ως συνέπεια είναι να επιβαρύνονται ψυχικά. Γι΄ αυτό το λόγο, στο πλαίσιο των δράσεων της δομής είναι και η διοργάνωση εξωτερικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Έτσι, λοιπόν, το πρωϊνό της Πέμπτης 13/07/2023, οι ωφελούμενοι με συνοδεία το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς ήπιαν παρέα τον καφέ τους πλάι στη θάλασσα.
Το Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς παρέχει δωρεάν (πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, φυσικοθεραπεία, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, μετακίνηση των ωφελουμένων από και προς την οικία τους) και αποτελούν στήριγμα στα μέλη της δομής και στους φροντιστές τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς στο τηλέφωνο: 2428091040, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00-15:00.
Το Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς είναι δομή της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.