«Καταποντίστηκε» η επιβατική κίνηση και ο τζίρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου

Αρνητικές οι συνέπειες της απαγόρευσης των μετακινήσεων

Αρνητικές σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι οι συνέπειες της απαγόρευσης των μετακινήσεων, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και ο Νίκος Ευαγγελινός πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, εκτιμά ότι η πτώση της επιβατικής κίνησης και του τζίρου φθάνει στο 99%!

Όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ ο κ. Ευαγγελινός, ο κόσμος τις προηγούμενες μέρες κινήθηκε ελάχιστα, σήμερα υπήρχε λίγο μεγαλύτερη κίνηση, λόγω της πληρωμής των συντάξεων και συμπολίτες έπρεπε να κατέβουν στις τράπεζες.

«Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου διατηρεί μια συγκοινωνία, για να εξυπηρετηθεί η κοινωνία του Βόλου για έκτακτα περιστατικά μετακίνησης, τις καθημερινές στις περισσότερες γραμμές υπάρχουν ανά μια ώρα δρομολόγια, με εξυπηρέτηση και των προαστίων όπως Μελισσάτικα, Κατηχώρι, Αλυκές και Χιλιαδού, ενώ στις αργίες τα δρομολόγια είναι λιγότερα και ανά δύο ώρες μόνο για τον βασικό ιστό της πόλης», τόνισε ο πρόεδρος.

Ο κ. Ευαγγελινός τόνισε ότι η εταιρία εξυπηρετεί τον κόσμο, χωρίς να έχει έσοδα, καθώς είναι υποχρεωμένη να κρατήσει μια συγκοινωνία ασφαλείας για τους Βολιώτες που δεν έχουν άλλο μέσο μετακίνησης και από τις 15 Μαρτίου και μετά επιτελεί απλά κοινωνικό έργο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, μέρος του προσωπικού του Αστικού ΚΤΕΛ έχει ενταχθεί στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού, ενώ για τους ιδιοκτήτες οδηγούς αναμένεται η εξειδίκευση των μέτρων από το υπουργείο.

Τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων ανακοινώνονται καθημερινά στον τύπο, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας, ενώ πληροφορίες δίνονται και στο τηλέφωνο 24210 24232 (κεντρικό σταθμαρχείο).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.