Ν. Παπαπέτρος για επερχόμενη κακοκαιρία: Αυτή τη φορά ο δήμαρχος να σταθεί ουσιαστικά αρωγός των δημοτών

Ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν τις επόμενες ώρες τον Δήμο Βόλου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Νίκος Παπαπέτρος δηλώνει πως η παράταξή του θέτει τις δυνάμεις της στη διάθεση των αρμοδίων υπηρεσιών και καλεί την δημοτική αρχή να ανταποκριθεί, αυτή την φορά, με επάρκεια στον ρόλο της.

Ειδικότερα, σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Παπαπέτρος επισημαίνει:
Ευχόμαστε η πόλη μας να μη βρεθεί στην δύσκολη θέση που βρέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και να μην αντιμετωπίσει ανάλογα φαινόμενα που θα την «τραυματίσουν» ακόμη περισσότερο και, μάλιστα, πριν την αποκατάσταση των ζημιών από τις προηγούμενες καταστροφές. Ελπίζουμε ότι έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, και η δημοτική αρχή αυτή την φορά δεν θα φωτογραφίζεται εν μέση οδώ, προεξάρχοντος του Δημάρχου στην εικόνα, αλλά θα παρέχει ουσιαστική συνδρομή σε πολίτες και θα προστατεύσει τις υποδομές της.
Θεωρούμε βέβαιο ότι ο δήμαρχος της πόλης θα είναι όχι μόνο φυσικά παρών και θα συντονίζει το τυχόν αναγκαίο έργο, εφόσον κληθεί προς τούτο, αλλά θα είναι και ουσιαστικά αρωγός και συμπαραστάτης των δημοτών. Η παράταξή μας, σε κάθε περίπτωση, δηλώνει ότι θέτει τις δυνάμεις της στη διάθεση και της δημοτικής αρχής, και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, και της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.