Πανουτσόπουλος: «Βοήθημα βαμβάκι τα 500 ευρώ» για τους δημοσίους υπαλλήλους – video

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ότι ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα ζητάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι μετά και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για το επίδομα Χριστουγέννων των 500 ευρώ. Οι ίδιοι ζητάνε όρους ισότητας, επισημαίνοντας ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν «βάλει πλάτη» όταν χρειάστηκε.
Μάλιστα ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΦΚΑ Μαγνησίας, Βασίλης Πανουτσόπουλος, χαρακτηρίζοντας «βοήθημα βαμβάκι»

Όπως τόνισε ο κ. Πανουτσόπουλος: «Όλα αυτά τα χρόνια οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν «βάλει πλάτη» για να επανέλθει η οικονομία σε θετικά επίπεδα. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μιλήσαμε. Περιμένουμε με όρους ισότητας, καθώς αμειβόμαστε με κλαδικές συμβάσεις, και ζητάμε ό,τι ισχύει για τον ιδιωτικό τομέα — όχι όμως ένα βοήθημα βαμβάκι».
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΦΚΑ Μαγνησίας επισημαίνει ότι, μετά από χρόνια σιωπηρής στήριξης στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας, οι δημόσιοι υπάλληλοι δικαιούνται ίση μεταχείριση με τον ιδιωτικό τομέα, και όχι συμβολικές παροχές που δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.