Βόλος: Τσαντάκιας έριξε στο έδαφος και λήστεψε δύο γυναίκες

Σε μια τρίτη περίπτωση η γυναίκα αντιστάθηκε και κράτησε την τσάντα

Έναν 38χρονο συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για δύο ληστείες και μια απόπειρα.
Ο δράστης, λίγο νωρίτερα σήμερα, επιβαίνοντας σε δίκυκλο και φορώντας κράνος πλησίασε μια 65χρονη γυναίκα που κινούνταν πεζή και σταμάτησε δίπλα της. Την έσπρωξε με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά και της άρπαξε την τσάντα που περιείχε μικρής αξίας πράγματα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου.

Από την προανάκριση και τις περιγραφές, προέκυψε ότι ο ίδιος δράστης την Κυριακή 14 Απριλίου είχε πλησιάσει με τον ίδιο τρόπο στο κέντρο του Βόλου, άλλες δύο γυναίκες, μια 72χρονη την οποία με τον ίδιο τρόπο έσπρωξε και την έριξε στο έδαφος, αρπάζοντας την τσάντα της, με μικρής αξίας πράγματα, ενώ αποπειράθηκε να ληστέψει και μια 64χρονη, πλην όμως η γυναίκα αντιστάθηκε και κράτησε την τσάντα της.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για ναρκωτικά, ενώ με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ληστείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.