Ο Βοσνιάδης και οι άλλοι…

Σε αναζήτηση προπονητή είναι ο Ανδρέας Πάτσης καθώς ο Βέλγος Σβεν Φάντερμπρουκ ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας αλλά πρόκειται για μια μεταβατική λύση ενόψει του καθοριστικού αγώνα με τον Εργοτέλη μέχρι να ανακοινωθεί η συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Φλουτ. Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς από το ξεκίνημα είχε δείξει εμπιστοσύνη στον Ολλανδό Φλουτ, όπως πολύ σύντομα οδηγήθηκε στο διαζύγιο… Το τριετές πλάνο έγινε …τρίμηνο και έτσι, η Νίκη Βόλου έγινε η δεύτερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ που αλλάζει προπονητή ύστερα από μόλις τρεις αγωνιστικές.

Ακούστηκε και γράφτηκε το όνομα του Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος ανέβασε την ομάδα αλλά αποχώρησε αμέσως μετά από τον πάγκο της, όντας και ο ίδιος δυασρεστημένος με κάποιες καταστάσεις, όπως είχε χαρακτηριστικά δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς-φιέστα με τον Ηρακλή τον Ιούνιο. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο που έχει απογοητευτεί από την εικόνα της αγαπημένης του ομάδας και το Σάββατο βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Εάν ο Ανδρέας Πάτσης θελήσει να προσεγγίσει εκ νέου τον έμπειρο προπονητή, θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Άλλη λύση θα ήταν ένας από τους “αναλώσιμους” προπονητές που δουλεύουν στη Σούπερ Λιγκ και αλλάζουν συχνά ομάδες, κάτι το οποίο δεν αρέσει στον ιδιοκτήτη της Νίκης που προτιμάει “άφθαρτους”, ενώ η λύση για ξένο τεχνικό έχει μεγάλο βαθμό ρίσκο στη μέση του πρωταθλήματος και με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει το κυανόλευκο ρόστερ. Το σίγουρο είναι ότι η Νίκη χρειάζεται σύντομα έναν προπονητή στον πάγκο της που θα επαναφέρει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και θα διαχειριστεί καλύτερα τα παιχνίδια σε θέματα τακτικής και αξιοποίησης του ρόστερ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.