Ποιοι παίκτες δοκιμάζονται στην Κ20 της Νίκης Βόλου

Αρκετά καινούργια πρόσωπα είχε η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου στο χθεσινό εκτός έδρας φιλικό με τον Ατρόμητο Παλαμά. Με την ομάδα της Νίκης έπαιξαν οι Σιώμος, Μουτζούρης, Μπουργάνης, Νιαώτης που την περασμένη σεζόν ήταν στο τοπικό της Μαγνησίας. Ο Σιώμος έχει υπογράψει στην κυανόλευκη ομάδα, ο Μουτζούρης θα το κάνει τις επόμενες ημέρες, οι Μπουργάνης και Νιαώτης όχι ακόμη, με τον τελευταίο να ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό Βόλου. Παίκτης της Νίκης είναι και ο Στέλιος Ποζατζίδης, γεννηθείς το 1997 που πέρυσι ήταν στον ΠΑΟΝΕ.
Από εκεί και πέρα, δοκιμάζονται ο Καψιώχας που ανήκε στον Πυργετό και το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε στην προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου, ο Αβραμίδης από την Κ20 του Ατρομήτου, ο Μανιάτης από την Κ17 του Ατρομήτου (ο οποίος χθες στάθηκε πολύ άτυχος μιας και χτύπησε σοβαρά στον καρπό λίγα λεπτά αφότου είχε μπει στο ματς ως αλλαγή), ο Παπουτσής που προέρχεται από τον Άρη και είχε πάει στη Γερμανία, ο Άλντο από τον Πανιώνιο, ενώ ο Χρήστος Πάσχος (απλή συνωνυμία με τον Μανώλη από το Βελεστίνο που παίζει από πέρυσι στη Νίκη) είναι από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και έχει έρθει στο Βόλο για να μείνει στην ομάδα. Να προσθέσουμε ότι με την ομάδα Κ20 της Νίκης συνεχίζει ο Γεωργαντζής ο οποίος είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ, έγινε διακοπή του ύστερα από εισήγηση του Φλουτ, όμως ο ίδιος εξεδήλωσε την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα Νέων.
Η σύνθεση της Κ20 της Νίκης Βόλου στο χθεσινό φιλικό ήταν η εξής: Γρηγοριάδης (75′ Μπουργάνης), Πέτσης (75′ Στατήρας), Αγγελής (75′ Μπλούχος), Άλντο (46′ Ράπτης), Στρούγγης, Καψιώχας (46′ Μουτζούρης), Νιαώτης (70′ Χρ. Πάσχος), Ποζατζίδης (33′ Μανιάτης-40′ Αβραμίδης), Σιώμος (46′ Παπουτσής), Τσιάκος (75′ Μ. Πάσχος), Γεωργαντζής (75′ Σοάρες).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.