Πρέπει να βοηθήσουμε την πόλη μας

Μου άρεσε το κάλεσμα προς τις δημοτικές παρατάξεις και την κοινωνία του Βόλου από την «Επιλογή Ευθύνης- Πάμε Μπροστά» της Νατάσας Οικονόμου.

Όλοι, μετά από 16 μήνες, μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Βόλου, είναι ανύπαρκτη να σχεδιάσει και να υλοποιήσει έργο και γι΄ αυτό το λόγο πρέπει να ξεφύγουμε από τις χαμηλές πτήσεις και να κερδίσουμε χρόνο.
Η δημοτική αρχή, αποτελούμενη από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την πόλη, τον σχεδιασμό, τα προβλήματα και τα αιτήματα της, μπορεί μέχρι σήμερα να μην μπορεί να μετρήσει τις απώλειες της, αλλά στο μέλλον αυτές θα γίνουν εμφανής.
Η ανακατασκευή του θεάτρου, η κατασκευή δυο πάρκων, στο Υγειονομικό και του «Πέτρου» στη Μαιάνδρου, η κατεδάφιση του παλιού κινηματογράφου «Νίκη», δίνοντας το χώρο σε πάρκινγκ, και οι κυκλικοί κόμβοι για την καλύτερη διοχέτευση της συγκοινωνίας, δεν πιστεύει κανείς ότι θα δώσει ώθηση ανάπτυξης στην πόλη.

Η δημοτική αρχή χρειάζεται βοήθεια και θα πρέπει, όσο και να μην θέλει και να αρέσκεται σε ύβρεις για να κρύψει τη γύμνια της, όλοι εμείς πρέπει να την αναγκάσουμε να συνεργαστεί σε προτάσεις, αναδεικνύοντας ζητήματα, όπως το λιμάνι, ο σιδηρόδρομος, το αεροδρόμιο, οι βιομηχανικές περιοχές και η ανάπτυξη τους, το Μουσείο της Αργούς και των Κενταύρων, η κρουαζιέρα, η ανάπτυξη μαρίνας κ.λπ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.