11.000 εθελοντές για το Βόλο!

Ο Βόλος, καταθέτοντας το φάκελό του στην επιτροπή της Ευρώπης, θα έχει αντίπαλες άλλες 19 πόλεις της Ελλάδας και η μάχη θα είναι σκληρή για την ανάδειξη του νικητή, μαζί με μια ακόμη πόλη της Ρουμανίας, για το 2021.
Κατά αλφαβητική σειρά οι υποψηφιότητες: Άργος, Βόλος, Δελφοί, Ελευσίνα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Λάρισα, Μεσολόγγι, Ναύπλιο, Ξάνθη, Πειραιάς, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σάμος, Σπάρτη- Μυστράς- Μάνη, Σύρος, Τρίπολη, Χαλκίδα.
Φαβορί υπάρχουν, αλλά θα υπάρξει πρώτα ο Πελοποννησιακός πόλεμος, λόγω των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και ύστερα θα γίνει η Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Ο Βόλος σίγουρα θα δώσει τη μάχη του, αλλά και αν τελικά δεν προκριθεί, θα υπάρξουν κέρδη από την προσπάθεια του και κυρίως από τον εθελοντισμό, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει συγκεντρωθεί ένα πλήθος 11.000 ατόμων το οποίο έχει δηλώσει ότι θέλει να συμμετάσχει και να προσφέρει. Είναι εντυπωσιακό το νούμερο και είναι η προίκα της προσπάθειας που έγινε για να γίνει η πόλη πολιτιστική πρωτεύουσα, αλλά και αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε ας πούμε ότι προσπαθήσαμε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.