“Αν είναι κατά της καύσης σκουπιδιών ο πρώτος πολίτης, να έρθει στη συγκέντρωση”

Απάντηση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών στον Α. Μπέο

Απάντηση- πρόσκληση στον Α. Μπέο έστειλε με ανάρτησή της στο facebook η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών, για συμμετοχή του πρώτου πολίτη του Βόλου, όπως τον χαρακτηρίζει, στη συγκέντρωση που πραγματοποιεί κατά της καύσης σκουπιδιών την Πέμπτη στις 8 το βράδυ στον Άγ. Νικόλαο.
Η διαδικτυακή αυτή πρόσκληση έρχεται μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, η οποία κάνει λόγο για μικροσυμφέροντα που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με αυτά του κοινωνικού συνόλου και αναφέρει πως ο Δήμος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της Επιτροπής. (δείτε ΕΔΩ τη χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Βόλου)

Ολόκληρη η ανάρτηση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών:

“Η Επιτροπή δεν απαντά με λόγια αλλά με έργα σε όσους μικρούς και ολίγους, σε πολιτικό και ηθικό ανάστημα, θυμήθηκαν να αρθρώσουν το γνωστό παραλήρημά τους περί γραφικότητας της Επιτροπής σε μια προσπάθεια να υποτιμήσουν την αξία του έργου της στην κοινωνία του Βόλου αλλά και εν γένει.
Οι ακόλουθοι της σελίδας μας, που αυξάνονται μέρα με τη μέρα και η ανταπόκριση των πολιτών στα κάλεσμα της Επιτροπής τις Πέμπτες μέσα στον καύσωνα κάθε άλλο παρά συρρίκνωση δείχνουν. Τα στοιχεία που η Επιτροπή έχει καταφέρει να φέρει στο φως καταδεικνύουν ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο. Μήπως λοιπόν, οι ανακοινώσεις περί οικοτρομολαγνίας (να, και νέες λεξούλες!!!) δεν είναι παρά η προσπάθεια κάθε ανεπαρκή Μπέου να καλύψει τα νώτα του και να …καθαρίσει τη λερωμένη του φωλιά;
Οι 6.700 πολιτών που ακολουθούν τη σελίδα μας θα γελάνε με τις κάτω του μετρίου ανακοινώσεις, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενδυναμώνουν τη φωνή της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων πολιτών που αντιλαμβάνονται το εύρος του προβλήματος.
Όλοι την Πέμπτη στις 20:00 στον Άγ. Νικόλαο για να δυναμώσει η φωνή μας ΚΑΤΑ της καύσης σκουπιδιών. Αν πράγματι, είναι κατά της καύσης σκουπιδιών ο πρώτος πολίτης του Βόλου θα πρέπει να παραστεί
Ή όχι; “

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.