Τουρισμός και στήριξη της εργασίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλ. Τσίπρα με τον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

Το θέμα του τουρισμού, η προστασία της απασχόλησης και η στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας κάθε επιχείρησης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νησί της Ρόδου

«Σε μια συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις για τις μεγάλες προκλήσεις της περιόδου. Τις μεγάλες προκλήσεις, τόσο της χώρας όσο και των νησιών μας» ανέφερε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν στη συνάντηση ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός και η τομεάρχης τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου. Στη συνάντηση ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του εξήραν την σημασία των επιδόσεων του Νοτίου Αιγαίου στον ελληνικό τουρισμό και το πόσο ανάγκη έχει όλη η χώρα, την επιστροφή στις επιδόσεις αυτές.

«Παρουσιάσαμε την αισιοδοξία μας, που προκύπτει από την αφοσίωση στον στόχο μας, από το γεγονός ότι είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε ξανά όποια μάχη χρειαστεί» σημείωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.