Η σκέψη στον Παναθηναϊκό για τον ΝΠΣ Βόλος

Προφανώς χωρίς κόσμο το ερχόμενο Σάββατο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΝΠΣ Βόλος για την έκτη αγωνιστική της Super League, με το παιχνίδι να αρχίζει στις 20:30 και με τους παίκτες του Άνχελ Λόπεθ να θέλουν να διατηρήσουν την κεκτημένη ταχύτητα που έχουν, και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στους «πράσινους» που ακόμη αναζητούν την πρώτη τους νίκη.

Αγωνιστικά η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του του Τάσου Τσοκάνη, που ταλαιπωρείται από θλάση. Έτσι αναμένεται να χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη κάνει αγώνα δρόμο για να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Από την άλλη, ο Άνχελ Λόπεθ έχει σαφώς περισσότερες λύσεις πλέον στη διάθεσή του. Από τη στιγμή που εντάχθηκε στην ομάδα ο Αμρ Ουάρντα αλλά αρχίζει ν’ ανεβάζει στροφές και ο Σωτήρης Νίνης που έκανε ντεμπούτο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα, μπορεί να προσαρμόσει αναλόγως τα πλάνα του. Η φιλοσοφία εξάλλου δεν αλλάζει, και η ίδια θα είναι και απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Με Μπόλονι πλέον οι «πράσινοι»

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος με προπονητή τον Λάζλο Μπόλονι, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει ήδη τονίσει στους παίκτες του ότι θέλει άμεσα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη αγωνιστική.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαουρίσιο δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει πιθανότητες να παίξει το Σάββατο, εν αντιθέσει με τον Βιγιαφάνες που δύσκολα θα είναι διαθέσιμος. Πάντως ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, καθώς όπως σημείωσε ακόμη και οι παίκτες που δεν υπολογίζονταν θα αξιολογηθούν, και μπορεί να χρησιμοποιηθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.